Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Hyvä johtaminen on yrityksen kehittymisen ja kilpailukyvyn edellytys

Rastorin yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tarjoaa käytännön työkaluja johtamistaitojen ja yrityksen liiketoiminnan menestykselliseen kehittämiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Yritysjohtamisen koulutusohjelmassa saat kokonaiskuvan yrityksesi tuloskuntoon vaikuttavista tekijöistä. Ohjelman aikana kirkastat yrityksesi strategian ja laadit liiketoiminnan kehittämissuunnitelman. Ohjelma tarjoaa:

  • työkaluja yrityksesi talouden ohjaukseen ja kannattavuuden parantamiseen
  • uusia näkökulmia yrityksesi asiakaslähtöisyyden ja vastuullisuuden kehittämiseen
  • tukea myös oman johtamisosaamisesi ja esimiestaitojesi vahvistamiseen

Koulutusohjelma muodostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää laajimmillaan 11 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat noin 1,5 vuodelle. Kartoitamme kehittymistarpeesi ja räätälöimme juuri sinulle ja yrityksellesi sopivan kehittymispolun, siten valmennuksen kesto on yksilöllinen.

Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Tutkinto suoritetaan johtamalla ja kehittämällä omaa yritystäsi.

Koulutusohjelma on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten omistajayrittäjille ja palkatuille johtajille, jotka johtavat kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti koko yritystä, sen yksikköä tai tytäryritystä.

Katso myös Digiajan johtaja sekä Johtamisakatemia -koulutusohjelmat, joissa voit valita suoritatko johtamisen erikoisammattitutkinnon tai yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti.

Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.