Yksilöistä joukkueeksi -tiimivalmennus

Nosta työryhmän tunnelma ja tehokkuus kattoon joukkuevalmennuksessamme, jossa energiat suunnataan yksilöiden sijaan tiimin toiminnan kehittämiseen.

Sujuva tiimityö mahdollistaa yrityksen kasvun. Hyvin toimiva ryhmä hahmottaa tavoitteensa ja työskentelee joukkueena niiden eteen. Tämä valmennus kirkastaa ryhmälle organisaation strategian ja valmennettavien roolin sen toteuttajina.

Kaikkien osaaminen ja potentiaali pääsevät oikeuksiinsa kun ryhmän jäsenet alkavat johtaa omaa työskentelyään, vaikuttaa, nähdä muiden kyvykkyyksiä ja tuoda myös omaa osaamistaan esiin ryhmän yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennus päivittää ryhmän identiteetin, rakentaa luottamusta ja elävöittää yhteistyötä – siis mukavoittaa arkea muutostilanteessa. Ryhmän uudet toimintatavat alkavat vakiintua jo valmennuksen aikana, ja osallistujista kasvaa motivoituneempia ja sitoutuneempia työntekijöitä.

Valmennukseen sisältyy työpajoja, joiden lisäksi tuemme ryhmän esimiestä henkilökohtaisella coachauksella. Coaching varmistaa, että esimies pystyy jatkossa johtamaan itsenäisesti uudistunutta tiimiä ja sen toimintaa.

Ryhmävalmennus soveltuu mille tahansa ryhmälle, tiimille, yksikölle tai osastolle, jonka toiminnassa on haasteita. Erityisen hyödyllinen valmennus on silloin kun ryhmän esimies vaihtuu tai ryhmä on muuten muutostilanteessa.

Yksilöistä joukkueeksi -tiimivalmennus

Kysy lisää Yksilöistä joukkueeksi -tiimivalmennuksesta

Bergholm, Tiina
Tiina Bergholm 040 661 0254