Rekrytointitarpeita myynnin tai asiakaspalvelun tehtävissä? Etsimme työssäoppimispaikkoja Uudenmaan alueelta!

Digiajan myynti ja asiakaspalvelu F.E.C -koulutus on yritysten tarpeisiin suunniteltu rekrytointikanava uusien osaajien löytämiseksi. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö tarjoaa työpanoksensa yrityksen käyttöön sekä kehittää samanaikaisesti myynti-, asiakaspalvelu- ja digiosaamistaan korkeatasoisessa koulutuksessa.

F.E.C -KOULUTUKSEN EDUT YRITYKSELLE

F.E.C –koulutus on helppo ja riskitön väylä testata uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksesi palvelukseen. Pääsette itse valitsemaan teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Ehdokkaat ovat teknisen tai kaupallisen alan kokeneita ammattilaisia tai vastavalmistuneita, jotka haluavat työllistyä asiantuntijamyynnin, palvelumyynnin tai asiakaspalvelun tehtäviin. Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voitte palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

KOULUTETTAVAN KANSSA SOLMITAAN KOULUTUSSOPIMUS

Yritys, koulutettava ja Rastor Oy allekirjoittavat F.E.C -koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Rastorin koulutuksen sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

AJANKOHTA JA KESTO

Aloitus sovitaan joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Koulutus voi alkaa heti kun yrityksellesi sopiva koulutettava löytyy, kuitenkin viimeistään 19.6.2019. Koulutusjakso sisältää 110 päivää työskentelyä yrityksessä ja 20 päivää koulutusta Rastorilla. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on 130 arkipäivää eli 6 kk.

HINTA

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1 400 €/kk/hlö + alv 24%

MITEN EDETÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien ehdokkaiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Lataa Digiajan myynti ja asiakaspalvelu F.E.C -koulutuksen esite >

 

F.E.C -koulutus

 

FEC-koulutus (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. FEC-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.