Etsittekö uusia esimiehiä, projektijohtajia tai asiantuntijoita? Haemme työssäoppimispaikkoja Pohjois-Savon alueelta!

Toteutamme yhteistyössä TE-toimiston kanssa Työnjohto- ja asiantuntija RekryKoulutuksen, jonka tavoitteena on työttömien tai työttömyysuhan alaisten eri alojen ammattilaisten osaamisen kehittäminen sekä työllistyminen asiantuntijan, projektipäällikön, tiimivetäjän tai työnjohtajan tehtäviin. Haemme nyt mukaan yrityksiä ja organisaatioita!

RekryKoulutus on yritysten tarpeisiin suunniteltu rekrytointikanava uusien osaajien löytämiseksi. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista henkilön työskentelemään viiden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö tarjoaa työpanoksensa yrityksen käyttöön sekä kehittää samanaikaisesti osaamistaan.

Tarjoamalla koulutettavalle henkilölle työssäoppimispaikan yritys saa:

  • tuoreita ajatuksia ja uusia näkökulmia, joita työntekijä tuo mukanaan koulutuspäiviltä
  • lisää viestinnällisiä - ja esimiestaitoja
  • lisäpanosta kehittämishankkeen läpivientiin
  • RekryKoulutuksessa syntyneet tuoreet verkostot
  • mahdollisuuden tutustua potentiaaliseen työnhakijaan ilman sitoutumista.

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy tarpeeseen sopiva henkilö, RekryKoulutuksen kokonaiskustannus yritykselle on 1 490 € + alv 24 %.

RekryKoulutus on helppo ja riskitön väylä testata uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksen palvelukseen. Yritys pääsee itse valitsemaan avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Ehdokkaat ovat eri alojen kokeneita ammattilaisia tai vastavalmistuneita, jotka haluavat työllistyä esimerkiksi asiantuntijan, projektipäällikön, tiimivetäjän tai työnjohtajan tehtäviin.

Koulutusaika: koulutuksen kesto on 5 kk. Aloitus 22.10.2019, yhteensä 30 tietopuoleista koulutuspäivää
Työssäoppimisjakso: aloitus 2019 aikana, yhteensä 70 työpäivää
Paikka: Kuopio

Koulutus toteutetaan monimuotona, johon sisältyy keskeisenä osana 70 päivän työssäoppimisjakso. Jakson aikana opiskelija työskentelee aktiivisesti esimies- ja asiantuntijatyössä sekä toteuttaa yrityksessä aidon kehittämishankkeen soveltaen aiempaa osaamistaan sekä koulutuksessa saamiaan uusia taitoja johtamisen, kehittämisen ja projektihallinnan osa-alueilta. Lisäksi koulutuksen tavoitteena on lisätä viestinnällisiä ja työnjohdollisia taitoja.

Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-toimiston sekä Kuopion alueen yritysten kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää! Sopivien ehdokkaiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Juha Parviainen
p. 050 322 6033
juha.parviainen@rastor.fi

Etsittekö uusia esimiehiä, projektijohtajia tai asiantuntijoita? Haemme työssäoppimispaikkoja Pohjois-Savon alueelta!

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää!

Parviainen, Juha
Juha Parviainen 050 322 6033