Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media

Uutta myyntiä uusin välinein!

Ovatko digitaaliset myynti- ja markkinointimenetelmät jo käytössä yrityksessäsi? Käytätkö verkkokauppaa osana liiketoimintaasi?

Tule mukaan myynnin ja liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävään syventävään koulutukseen - Uutta myyntiä uusin välinein. Koulutus tarjoaa sinulle uusia menetelmiä ja työkaluja sekä suunnitelmallisuutta tuotteen tai palvelun myytävyyden sekä markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen asiakaslähtöisesti. Samalla sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa.

Koulutuksessa opit miten:

  •        johdat omaa myyntityötä
  •        rakennat houkuttelevan tuotteen tai palvelun
  •        kohdistat ja säästät markkinoinnissa
  •        otat käyttöösi sähköiset myynti- ja markkinointivälineet
  •        kehität verkkokauppaa lisämyynnin välineenä
  •        hyödynnät sosiaalista mediaa markkinoinnissa.

Koulutus sopii yrityksen myynnistä, markkinoinnista ja/tai viestinnästä vastaaville henkilöille.

Lisätietoja

Koulutusohjelma muodostuu innostavista käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää n. 10-12 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat 1,5 vuodelle. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä se, miten suoritat tutkinnon.

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja. Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Oletko tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon sijaan kiinnostunut suorittamaan myynnin ammattitutkinnon tai yrittäjän ammattitutkinnon?