Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media

Uutta myyntiä uusin välinein!

Saatko parhaan mahdollisen tuoton markkinointiin sijoittamallesi eurolle? Hyödynnätkö digimarkkinoinnin tehokkaimpia menetelmiä? Käytätkö tehokkaimpia markkinointikanavia kohderyhmillesi? Jos vastaat kieltävästi, tule ammentamaan osaamista, jonka avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi.

Tämä koulutus on tarkoitettu erityisesti yrityksen markkinointi-, tuote- ja myyntipäälliköille.

Syvennyt tuotteistamiseen ja opit hallitsemaan tuotekehitysprosesseja. Opit kehittämään tuotteiden tai palveluiden myyntiä ja liiketoimintaa suunnitelmallisesti ja vahvistamaan yrityksen brändiä systemaattisesti. Koulutuksen teemat johdattelevat toteuttamaan markkinointia asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti:

 • Johdanto tuotekehitykseen
 • Brändin rakentaminen ja digitaaliset kanavat
 • Muuttuva toimintaympäristö
 • Tuotekehitysprosessit ja projektin hallinta
 • Sisältöstrategia ja videomarkkinointi
 • Työpaja – hankkeiden työstämistä
 • Some-markkinointi 1: Facebook ja Instagram
 • SEO – Google Analytics
 • Maksettu mainonta
 • Tuotteistaminen
 • Some-markkinointi 2: LinkedIn ja Twitter
 • Verkkokaupan toteutus ja markkinointi

Lähiopetuspäivillä pääset varmasti mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin näistä ja monista muistakin aiheista. Verkostoituminen kollegojen kanssa tuo iloa opiskeluun.

 

Tampereen toteutus 21.11.2018

Tampereella järjestettävä koulutus sisältää 12 innostavaa lähiopetuspäivää ja kolme etätehtävää. Toteutukseen kuuluu lisäksi kaksi laajaa verkko-opiskeluteemaa: Projektin suunnittelu ja johtaminen sekä Asiakkuuksien johtaminen. Opittua sovelletaan suoraan työssä tehtävään kehityshankkeeseen. Koulutus kestää yhden vuoden. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Hinta

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Tredun kanssa oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on osallistujalle maksuton. Saat monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin.

 

Espoon toteutus 6.2.2019

Espoossa järjestettävä koulutus sisältää 12 innostavaa lähiopetuspäivää ja kolme etätehtävää. Opittua sovelletaan suoraan työssä tehtävään kehityshankkeeseen. Koulutus kestää yhden vuoden. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja. Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hinta sisältää monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin.

Oletko tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon sijaan kiinnostunut suorittamaan yrittäjän ammattitutkinnon?

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media