Toimitusketjun hallinta, Supply Chain Management (SCM)

Ota toimitusketju hallintaan ja suorita tekniikan erikoisammattitutkinto

Toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management, SCM) tarkoittaa tavaroiden toimituksen ja palveluketjun optimointia sekä kaikkien toimitusverkoston osapuolien yhdistämistä ja koko ketjun tehokasta hallinnointia. Tavoitteena on lisätä logistiikkaketjuun kuuluvien toimijoiden välistä viestintää ja siten tehostaa koko prosessin toimivuutta.

Toimitusketjun hallinnan -koulutusohjelmassa osallistujat saavat työkaluja ja toimintamalleja toimitusketjussa toimivien verkostojen hallintaan ja ketjun optimointiin. Koulutusohjelman aikana suoritetaan tekniikan erikoisammattitutkinto.

Ohjelmassa käsitellään muun muassa seuraavat teemat:

  • Asiakaslähtöisen toimitusketjun optimoinnin välineet, jotka muuttavat myös tuotanto- ja toimitusympäristöjen suunnittelua ja kehittämistä
  • Prosessiajattelu – prosessien laatu ja laadun kehittäminen
  • Henkilöstövoimavarojen arviointi ja suunnittelu
  • Talouden johtaminen, työlainsäädäntö ja asiakkuudet

Logistiikan koulutusohjelmiin kuuluva uusi ohjelma on tarkoitettu toimitusketjun esimiehille ja asiantuntijoille. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Ohjelma koostuu vuorovaikutteisista koulutuspäivistä, verkko-oppimisesta sekä menetelmien soveltamisesta omaan työhön. Koulutus on työn ohessa tapahtuvaa opiskelua ja saat heti hyödynnettyä uusia oppeja omassa työssäsi. Tulokset suoraan käyttöön!

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

SCM-koulutuksen esite

Tutustu esitteeseen ja tule mukaan

Toimitusketjun hallinta, Supply Chain Management (SCM): aikataulu ja sisältö