Toimitusketjun hallinta, Supply Chain Management (SCM)

Ota toimitusketju hallintaan ja suorita tekniikan erikoisammattitutkinto

Toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management, SCM) on yrityksen tärkeimpiä hallittavia kokonaisuuksia yritystalouden näkökulmasta. Toimitusketjun optimointi helpottaa prosessien sujuvuutta ja pienentää kokonaiskustannuksia.

Toimitusketjun hallinta, Supply Chain Management (SCM) -koulutusohjelma on tarkoitettu toimitusketjussa operatiivisissa tehtävissä toimiville esimiehille ja asiantuntijoille. Koulutuksesta saat osaamista, jota operatiivisissa työtehtävissä edellytetään sekä laajat tiedot toimitusketjun kokonaisuudesta.  Saat myös työkaluja ja toimintamalleja toimitusketjussa toimivien verkostojen hallintaan ja ketjun optimointiin. Koulutuksen jälkeen sinulla on edellytykset kehittää työtehtäviisi liittyviä prosesseja kustannustehokkaasti ja saat aikaan kustannussäästöjä. Koulutusohjelman aikana suoritetaan tekniikan erikoisammattitutkinto.

Ohjelmassa käsitellään muun muassa seuraavat teemat:

  • Asiakaslähtöisen toimitusketjun optimoinnin välineet, jotka muuttavat myös tuotanto- ja toimitusympäristöjen suunnittelua ja kehittämistä
  • Prosessiajattelu – prosessien laatu ja laadun kehittäminen
  • Henkilöstövoimavarojen arviointi ja suunnittelu
  • Talouden johtaminen, työlainsäädäntö ja asiakkuudet

Koulutuksen aikana sovellat opittuja asioita työtehtäviisi, jolloin pääset hyödyntämään osaamistasi heti. Koulutukseen liittyy myös kehittämisprojekti, jonka tarkoitus on edistää työtehtäviisi liittyviä prosesseja. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Ohjelma koostuu vuorovaikutteisista koulutuspäivistä, verkko-oppimisesta sekä menetelmien soveltamisesta omaan työhön.

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

SCM-koulutuksen esite

Tutustu esitteeseen ja tule mukaan

Toimitusketjun hallinta, Supply Chain Management (SCM): aikataulu ja sisältö