Tietoa meistä

Rastor on aidosti valtakunnallisesti toimiva koulutus- ja valmennusorganisaatio, jonka tavoitteena on parantaa työelämälähtöisten asiakasratkaisujensa avulla asiakkaan organisaation suorituskykyä. Rastorilla on myös järjestämislupa noin 20 ammatti- ja erikoisammattitutkintoon.

Valtakunnallinen kouluttaja

Rastor toimii koko Suomen alueella; omat toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Yli 200 huippuammattilaisen muodostama verkostomme varmistaa laadukkaan, työelämälähtöisen ja aina ajan hermolla olevan koulutuksen

Rastorissa voit suorittaa sekä tutkintoja ja tutkintokoulutusta että muuta ammatillista koulutusta tai osallistua yksittäisiin koulutuspäiviin. Rastorilla on ammatillisen koulutuksen järjestämislupa noin 20 ammatti- ja erikoisammattitutkintoon ja osaamistaan meillä kehittää valtakunnallisesti vuosittain noin 5 000 opiskelijaa. Rastorin tunnetuin koulutus on tekniikan erikoisammattitutkinnon sisältävä Työteknikko, jota on toteutettu jo yli 60 vuoden ajan.

Rastor järjestää käytännönläheistä, joustavaa ja räätälöitävää koulutusta, joka suunnitellaan aina opiskelijan ja hänen organisaationsa nykyisten ja tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Kaiken perustana on henkilökohtainen suunnitelma opiskeluun, jolla varmistetaan juuri oikean tason koulutus ja sopiva tutkinto. Opiskelua suunniteltaessa otetaan huomioon mm. oppimisvalmiudet, työkokemus ja muu aiemmin hankittu osaaminen. Jokaisen opiskelijan opiskelu ja tutkinnon suorittamispolku on yksilöllinen ja kesto riippuu mm. aikaisemmasta osaamisesta. Ammatillisessa tutkinnossa henkilö osoittaa osaamisensa tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa Opetushallituksen vahvistamien tutkinnonperusteiden mukaisesti. Tutkinnon suorittamisesta saa virallisen tutkintotodistuksen.

Hyvät ihmiset muodostavat Rastorin liiketoiminnan ytimen. Yrityksen osaamisverkostoon kuuluu:

 
  • Yli 60 omaa ammattilaista
  • Yli 200 kotimaista asiantuntijaa
  • Yli 10 yhteistyöoppilaitosta
     
 
 
 
Rastor ja Markkinointi-instituutti ovat yhdistäneet voimansa

Yhdessä vastaamme entistä paremmin suomalaisen työelämän osaamisen kehittämisen tarpeisiin sekä laajennamme tarjontaa valtakunnallisesti. Kahden koulutuksenjärjestäjän yhteenlaskettu liikevaihto on 22,4 M€, henkilöstömäärä on yli 160 ja palvelemme asiakkaita koko Suomessa.  Yhteiset ja nykyaikaiset koulutus- ja toimitilat avattiin Espoon Tapiolassa elokuussa 2017. 

Katso myös videomme mm. työteknikon koulutuksesta, tutkintojen suorittamisesta ja erilaisten oppijoiden hankeprojektista videokanavallamme Youtubessa.

Tilaa uutiskirjeHaluatko pysyä ajan tasalla työelämän
ilmiöistä ja osaamisen kehittämisestä?

Tilaa Rastorin uutiskirje suoraan sähköpostiisi!

Tietoa meistä

Ota yhteyttä, olemme sinua varten

Miettinen, Kirsti
Kirsti Miettinen 050 384 1762