Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto - Henkilöstötyön osaamisala

Yhteistyössä Markkinointi-instituutin kanssa

​Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinnossa osoitat strategisen osaamisesi. Tutkinto soveltuu muutaman vuoden henkilöstöhallinnon tai talouden asiantuntija- ja/tai esimiestason tehtävissä toimineille. Koulutus starttaa Kuopiossa 13.9.2018.

Koulutus soveltuu
  • vähintään muutaman vuoden henkilöstöhallinnon tehtävissä toimineille
  • henkilöstötyön suunnittelu- ja kehittämistehtävissä toimiville
  • esimerkiksi henkilöstöpäälliköille ja HR-asiantuntijoille.
Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on ammattitaidon kasvu. Tämä tapahtuu työssä oppimisen ja opinnoista saatujen tietojen yhdistämisellä työtehtävissä.

  • Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon.
  • Kasvat varmaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi.
  • Rakennat itsellesi yksilöllisen tutkinnon valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi.
  • Kehität oman organisaatiosi ja työyhteisösi henkilöstöhallintoa.
  • Verkostoidut ja vaihdat kokemuksia muiden alan ammattilaisten kanssa.
  • Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun.

Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto - Henkilöstötyön osaamisala -koulutuksessa kehität työpalvelussuhdeasioiden osaamistasi. Opit analysoimaan henkilöstön tilaa ja henkilöstöasioita yhdessä organisaation johdon ja sidosryhmien kanssa sekä laatimaan henkilöstösuunnitelmia ja tukemaan esimiehiä henkilöstötyössä. Opit myös tuomaan esiin henkilöstön osaamisen merkityksen organisaation toiminnan tavoitteiden saavuttamisessa sekä ohjaamaan henkilöstöprosesseja, tukemaan esimiestyötä ja toimimaan asiantuntijana työ- ja palvelussuhdeasioissa.

Tutkinnon hyödyt yritykselle

Tutkinnon suorittaja kehittää työyhteisön käytäntöjä opintojensa aikana, sillä työssä oppiminen on iso osa näyttötutkintoa. Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinnon suorittanut hallitsee oman roolinsa organisaation strategiasta käsin. Hän toimii tehokkaasti ja suunnittelee toimenpiteitä tavoitteellisesti.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintoon valmistava koulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että osoitat osaamisesi käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinnon suunniteltu kesto on noin 14 kk. Tutkintoon valmistavaan koulutukseen sisältyy enintään 12 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä riippuu valitsemastasi osaamisalasta ja kursseista. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Markkinointi-instituutin kanssa.