Suomen tuoreimmat valmennustilat avattiin Tapiolaan – taustalla kolmen valmennusyrityksen konserni

Suomen tuoreimmat monimuotoiset valmennustilat avattiin elokuun 2017 alussa Espoon Tapiolaan, kun yhteenliittymän muodostaneet Markkinointi-instituutti, Rastor ja Kasvutoimisto Kairos muuttivat saman katon alle.

Asiakastilat siivittävät yksilölliseen oppimiselämykseen ja vuorovaikutukseen

Tapiolan Revontulentiellä sijaitsevien asiakastilojen monipuoliset ja joustavat ratkaisut tukevat nykyaikaista oppimiskäsitystä, jokaisen asiakkaan yksilöllistä muutosmatkaa sekä vuorovaikutuksessa syntyvää oppimiselämystä.

Tilat ovat ilmentymä siitä, millaisena konsernin yhtiöt näkevät osaamisen ja työn kehittämisen tulevaisuuden ja millaista palvelua ne tarjoavat asiakkailleen.

”Mylläämme valmennusmaailman konservatiivista perinnettä vaatimalla itseltämme ja asiakkailtamme näkyviä tuloksia. Tämän toteutamme luomalla monella eri tasolla valmennuksiimme puitteet, joilla muutos varmistetaan. Aika, jolloin koulutus käsitettiin luentomuistiinpanojen tekemiseksi koulutuspäivissä, on väistämättä ohi. Tulokset syntyvät muun muassa oivaltamalla itse muutospisteet arjessa, harjoittelemalla ohjatusti uutta toimintatapaa, haastamalla omaa ja työyhteisön tekemistä – kaikki tämä luovassa, rakentavassa dialogissa”, kertoo konsernin toimitusjohtaja Toni Berkowits. 

Tapiolan uusissa asiakastiloissa vaihdetaan sujuvasti valmentajavetoisten hetkien, yhteisöllisyyttä hyödyntävien pienryhmäkeskustelujen ja itsenäistä keskittymistä vaativien harjoitusten välillä. Kalusteratkaisut ovat hetkessä muunneltavissa. Uusimmat digitaaliset ratkaisut mm. äänentoistoon, esitystekniikkaan ja valmennusten videointiin mahdollistavat osaamisen kehittämiseen liittyvien metodien monimuotoisuuden. Tilat haastavat irti arjesta, jolloin asiakkaat voivat keskittyä oivaltamaan, oppimaan ja ideoimaan – mikä lopulta näkyy tuoreena taitona luoda kasvua työssä.

Matkalla Suomen parhaaksi valtakunnalliseksi aikuiskouluttajaksi

Markkinointi-instituutti ja Rastor muodostivat yhteenliittymän 1.5.2015, ja niiden kylkeen syntyi uusi liiketoimintayksikkö, Kasvutoimisto Kairos 26.4.2017. Konsernin yhtiöiden tavoitteena on olla Suomen paras osaamisen ja työn kehittäjä. Yhtiöt omistaa Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistys ry. Nämä yhtiöt muodostavat merkittävän valtakunnallisen osaamisen ja työn kehittäjän, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on 22,4 M€ ja henkilöstömäärä noin 150. Yhtiöt palvelevat yritysasiakkaita koko Suomessa. Toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Oulussa, Kuopiossa, Tampereella ja Turussa.

   

Suomen tuoreimmat valmennustilat avattiin Tapiolaan – taustalla kolmen valmennusyrityksen konserni

Toni Berkowits 050 347 4734