Näin löydät meille - Rastor Espoo

Toimipisteemme löytyy osoitteesta Revontulentie 7, 02100 Espoo (Keskinäisen Työeläkevakuutusyhtiö Elon talo).

Tervetuloa Rastoriin! Tiloissa toimimme yhdessä Markkinointi-instituutin kanssa.

Koulutustilamme ovat avoinna ma–pe 7.30–16.30. Käytä saapuessasi Rastorille ja Markkinointi-instituutille merkittyä sisäänkäyntiä, joka sijaitsee rakennuksen eteläpäädyssä. Ethän käytä sisäpihalla olevaa rakennuksen pääovea, joka on Elon sisäänkäynti. 

Koulutustilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Ryhmäsi koulutustilan nimen voit tarkistaa aulan valotaululta. Koulutustilasta saat päivän ajaksi käyttöösi kulkukortin, jonka palautat koulutustilaan päivän päätteeksi. Vaatenaulakot ja säilytyslokerot ovat aulan läheisyydessä. Jos tarvitset säilytystilaa matkalaukulle, kysy sitä saapuessasi aulapalvelusta.

Alueen lähestymiskartasta näet tarkemmin sijaintimme ja sisäänkäyntimme. Google Maps -kartasta pääset tutustumaan ympäristöön.

 

Saapuminen julkisella liikenteellä, autolla ja polkupyörällä

Revontulentie 7:n lähialueella on voimassa aluepysäköintikielto, eli pysäköinti ei pääsääntöisesti ole sallittu kaduilla. Suosittelemme pysäköintiä lähialueen parkkihalleihin, mm. Q-Park Tapiola Park ja P-Länsikulma. Pysäköinti Rastorin toimipisteen edessä olevalla parkkipaikalla on kielletty. Saapumisohje Tapiola Parkista Revontulentielle (pdf-tiedosto).

Rastorin Espoon toimipisteeseen pääset Helsingin keskustasta metrolla (Tapiolan asema). Varaathan aikaa metrolta Revontulentielle siirtymiseen, sillä Tapiolan metroaseman ympäristössä on rakennustöitä.
Reittisi julkisella liikenteellä voit suunnitella käyttämällä HSL:n Reittiopasta.

Virtuaalinen saapumisohje:

Saapumisohje metrolta Revontulentielle (pdf-tiedosto).

Polkupyörän voit jättää säilytykseen koulutuspäivän ajaksi rakennuksen takapihalla sijaitsevaan pyöräkatokseen.