Oston ammattilainen – palvelulogistiikan ammattitutkinto

Hankinta- ja ostotoimintaa kehittämällä parannat yrityksen kilpailukykyä ja tuloksellisuutta!

Hankinta- ja ostotoimintaa kehittämällä parannat yrityksesi kilpailukykyä ja tuloksellisuutta. Ostaminen on tärkeimpiä yrityksen tulokseen vaikuttavia tekijöitä. Tehokkaalla ostamisella parannat myös asiakastyytyväisyyttä.

Palvelulogistiikan ammattitutkinto - Hankinnan osaamisala -koulutuksen tavoitteena on kasvattaa osaamistasi hankintatoimen mittaamisessa ja kehittämisessä. Koulutuksen painopisteinä ovat ostotoiminnan kokonaisuuden ymmärtäminen osana laajempaa toimitusketjua sekä siihen vaikuttavat prosessit ja strategiat. Koulutus on tarkoitettu joko päätoimisesti tai osana omaa työtään hankintatoimen parissa työskenteleville. Ohjelma soveltuu myös kokeneille ostajille. 

Sisältö

Koulutus toteutuu joustavasti työn ohessa. Se koostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta:

  • Operatiivisten hankintojen valmistelu ja toteuttaminen

ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta:

  • Huolinta,
  • Logistiikkapalvelun myynti ja asiakaspalvelu,
  • Logistisen jakelupalvelun tuottaminen,
  • Palvelulogistiikan kehittämissuunnitelman laatiminen,
  • Perehdyttäminen ja työnopastaminen palvelulogistiikan tehtäviin tai
  • Sähköisten logistiikkapalvelujen hoitaminen.

Koulutus sisältää käytännönläheisiä koulutuspäiviä ja etäopiskelua verkko-oppimisympäristössä. Koulutuksen aikana suoritat palvelulogistiikan ammattitutkinnon. Ennen koulutuksen alkua kartoitetamme kehittymistarpeesi ja laadimme yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelman, jossa huomioidaan aikaisempi osaamisesi. Sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus ja kesto.

Koulutuspäivät järjestetään osallistujien mukaan joko Espoon, Kuopion, Oulun tai Turun toimipisteessämme. Päiville osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyksien kautta mistä tahansa edellä mainituista toimipisteistämme.

Hinta

Hinta valtion tukemana Etelä-Suomen alueella 940 € ja  Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 660 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Lisätietoja

Etkö löytänyt sopivaa aloitusajankohtaa? Palvelulogistiikan ammattitutkinnon - Hankinnan osaamisalan voi aloittaa myös joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Kysy lisää yhteyshenkilöiltä!

Palvelulogistiikan ammattitutkinto - Hankinnan osaamisala

Palvelulogistiikan ammattitutkinto - Hankinnan osaamisala: aikataulu ja sisältö