Palvelulogistiikan ammattitutkinto - Hankinnan osaamisala

Hankinta- ja ostotoimintaa kehittämällä parannat yrityksen kilpailukykyä ja tuloksellisuutta!

Kaupankäynnin perusasioita ovat ostaminen ja myyminen. Hankinta- ja ostotoimintaa kehittämällä parannat yrityksen kilpailukykyä ja tuloksellisuutta. Tehokkaalla ostotoiminnalla lisäät myös asiakastyytyväisyyttä ja tehostat kassavirtaa.

Koulutus on tarkoitettu joko päätoimisesti tai osana omaa työtään hankintatoimen parissa työskenteleville. Painopisteinä ovat ostotoiminnan kokonaisuuden ymmärtäminen osana laajempaa toimitusketjua sekä siihen vaikuttavat prosessit ja strategiat. Tavoitteena on lisäksi kasvattaa osaamistasi hankintatoimen mittaamisessa ja kehittämisessä. Ohjelma soveltuu myös kokeneille ostajille.

Sisältö

Koulutus toteutuu joustavasti työn ohessa. Se koostuu yhdestä pakollisesta:

  • Operatiivisten hankintojen valmistelu ja toteuttaminen

ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta:

  • Huolinta
  • Logistiikkapalvelun myynti ja asiakaspalvelu
  • Logistisen jakelupalvelun tuottaminen
  • Palvelulogistiika kehittämissuunnitelman laatiminen
  • Perehdyttäminen ja työnopastaminen palvelulogistiikan tehtäviin
    tai
  • Sähköisten logistiikkapalvelujen hoitaminen.

Koulutus sisältää käytännönläheisiä koulutuspäiviä ja etäopiskelua verkko-oppimisympäristössä. Koulutus valmistaa suorittamaan palvelulogistiikan ammattitutkinnon. Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi osaaminen. Sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus ja kesto.

Koulutuspäivät järjestetään osallistujien mukaan joko Espoon, Kuopion, Oulun tai Turun toimipisteessämme. Päiville osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyksien kautta mistä tahansa edellä mainituista toimipisteistämme.

Hinta

Hinta valtion tukemana 600 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Lisätietoja

Etkö löytänyt sopivaa aloitusajankohtaa? Palvelulogistiikan ammattitutkinnon - Hankinnan osaamisalan voi aloittaa myös joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Kysy lisää yhteyshenkilöiltä!

Palvelulogistiikan ammattitutkinto - Hankinnan osaamisala

Palvelulogistiikan ammattitutkinto - Hankinnan osaamisala: aikataulu ja sisältö