Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media

Uutta myyntiä uusin välinein!

Saatko parhaan mahdollisen tuoton markkinointiin sijoittamallesi eurolle? Hyödynnätkö digimarkkinoinnin tehokkaimpia menetelmiä? Käytätkö tehokkaimpia markkinointikanavia kohderyhmillesi? Jos vastaat kieltävästi, tule ammentamaan osaamista, jonka avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi.

Tämä koulutus on tarkoitettu erityisesti yrityksen markkinointi-, tuote- ja myyntipäälliköille.

Syvennyt tuotteistamiseen ja opit hallitsemaan tuotekehitysprosesseja. Opit kehittämään tuotteiden tai palveluiden myyntiä ja liiketoimintaa suunnitelmallisesti ja vahvistamaan yrityksen brändiä systemaattisesti. Harjaannut johtamaan omaa myyntityötäsi ja asiakkuuksiasi, ja pääset myös uudistamaan organisaation viestintää sisältöstrategian avulla. Lähipäivillä verkostoidut ja vaihdat kokemuksia toisten opiskelijoiden kanssa.

Koulutuksen käytyäsi pystyt hyödyntämään mm. hakukoneoptimointia, videota ja sosiaalista mediaa myynnin kasvattamisessa ja osaat kohdistaa markkinointitoimenpiteet kustannustehokkaasti. Hallitset verkkokaupan pyörittämisen pääperiaatteet. Tästä eteenpäin toteutat markkinointia asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti.

Opiskelu rakentuu etätehtävistä, 12 innostavasta ja käytännönläheisestä koulutuspäivästä ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Tampereella järjestettävään koulutukseen sisältyy lisäksi projektien suunnittelun ja johtamisen sekä asiakkuuksien johtamisen verkko-opintoja.

Koulutus kestää yhden vuoden. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja. Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Tampereella koulutus toteutetaan yhteistyössä Tredun kanssa oppisopimuskoulutuksena. Hinta sisältää monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin.

Oletko tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon sijaan kiinnostunut suorittamaan myynnin ammattitutkinnon tai yrittäjän ammattitutkinnon?

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media