Asiakkaidemme kokemuksia

Verkkokauppa miljoonaliikevaihtoon Rastorin opeilla

Mikko Virtanen on saanut Rastorin tutkinnoista konkreettisia, tulosta kasvattavia vinkkejä sekä tukea ammattitaidolleen. Kun hän teki Yrittäjän ammattitutkinnon lopputyön yrityksensä verkkokaupasta, vaikutukset ylittivät  odotukset. Parhaillaan Virtanen tarttuu ajankohtaisiin muutosjohtamisen haasteisiin Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa. 

Digimarkkinoinnin osaamisella  ei tipu kelkasta

Virtasenkauppa siirtyi nettiin jo vuosia sitten, mutta sen toiminta oli sivuroolissa. Mikko Virtanen halusi panostaa verkkokauppaan enemmän, jotta myynti lähtisi kunnolla lentoon. Niin todella kävikin. 
– Tein liiketoimintasuunnitelman, jossa hyödynsin Rastorin koulutuksessa oppimiani asioita. Lähes kaikki maksutavoista markkinointiin uudistettiin. Ainoastaan tuotteet pysyivät samana, Virtanen kertoo. 

”Parhaiten uusia onnistumisia saavuttaa alan asiantuntijoiden avulla.” 

Virtasen mielestä digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median hallinta oli aikanaan yrittäjille tärkeää, nyt välttämätön elinehto. Virtasenkauppa viestii aktiivisesti asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen siellä, missä he viihtyvät eli somessa.  – Tavoitettavuuden lisäksi digitaalisen markkinoinnin vahvoja etuja ovat kustannustehokkuus ja hyvä mitattavuus, Virtanen tietää. 

Uusi johtamisote vie muutosten läpi 

Virtasenkauppa, kuten nykyaikana moni muukin yritys, on jatkuvien muutosten pyörteissä. Viime vuoteen mahtui remontti, muutto ja suuren tavaratoimittajan vaihtuminen. 
– Halusin aloittaa uuden tutkinto-ohjelman ja uudistaa johtamisotteeni. Tavoitteena on motivoida henkilökuntaa, pitää yllä hyvää henkeä ja tehdä loistavaa tulosta muutosten keskellä. Parhaiten uusia onnistumisia saavuttaa alan asiantuntijoiden avulla, Virtanen pohtii.  

Rastorin koulutusten vahvuutena Virtanen pitää ammattitaitoisia kouluttajia, jotka tietävät, mistä puhuvat. Koulutukset on kytketty hyvin omaan käytännön tekemiseen, ja opetuspäivät sopivat tiukkaankin aikatauluun.

– Voin suositella Rastorin tutkinto-ohjelmia kaikille yrittäjille – ehdottomasti ja lämpimästi. Kun asioita tekee uudella tavalla, pääsee pidemmälle. 

Lue lisää yrittäjille suunnatuista koulutuksista >>
Lue lisää johtamisen ja yritysjohtamisen koulutuksista >>