Asiakkaidemme kokemuksia

Kokemuksia Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median -valmennuksesta

– Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoni on valmistumispapereita vaille valmis. Projekti, jonka innoittamana lähdin täydentämään koulutuskokonaisuutta Rastorin järjestämille digisome-päiville, liittyy Salmensuun tilamme lihapuodin markkinointiin. Meillä parisataa emolehmää poikineen viettävät kesät luonnonlaitumilla vaeltaen ja talvisin vapaina pihattonavetassa. Myymme tilalla tuotettua Hereford-pihvilihaa tilapuodistamme ympäri vuoden.

– En ole itse intohimoinen ”somettaja”, mutta toisinaan pakko on hyvä kannustin! Rastorin digisome-päivien innoittamana perustin mm. tilamme oman Instagram-tilin: @salmensuun_tila.  Lisäksi sain vinkkejä FB-postausten sisältöihin ja koulutuksen neuvojen pohjalta on lähtenyt myös sähköpostisuora asiakkaillemme. Teknisen toteutuksen ohella opin muokkaamaan myös ulkoasua vastaanottajalähtöiseksi.

– Rastorin järjestelyt, kouluttajat ja sisällöt toimivat mielestäni moitteettomasti. Olisin voinut ahertaa mielenkiintoisten teemojen ja hommansa osaavien ammattilaisten kanssa pidemmätkin päivät. Sain sekä yleiskatsauksen koko digimaailmaan että konkreettisia työkaluja ja ajatuksia herättäviä uusia näkökulmia, joita voin soveltaa omalle toimialalleni. Ehdottomasti tykkää-napin arvoista kouluttamista!

Lue koko juttu Rastories -verkostolehtemme 1/2017 numerosta.

Tutustu Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median koulutuksiimme >>