Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennus (LVV)

Oletko kokenut LVI-talotekniikka-alan asiantuntija?

Haluatko olla mukana saneeraushankkeissa ja tuottaa oikeaa tietoa rakennuksien lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kunnosta? Toimitko jo kuntotutkimuksen alalla, mutta sinulla ei ole ulkoisen tahon myöntämää pätevyyttä? Oletko valmis hankkimaan lisäosaamista ja lisäarvoa? Osaatko esitellä kuntotutkimusraportin asiakkaallesi?

Lämmitys-, vesi- ja viemäriverkoston kuntotutkija on erikoistunut selvittämään rakennuksen verkostojen kuntoa. Kuntotutkija on tärkeä yhteistyökumppani, kun harkitaan taloteknisiä saneeraustoimia. Tärkeimpiä asiakkaita ovat taloyhtiöt, isännöintitoimistot sekä kiinteistöjen omistajat. Taloteknisiä saneerauksia tehdään vuosittain noin 20000 kappaletta.

Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennus järjestetään yhteistyössä Suomen LVI-Liiton kanssa. Koulutus koostuu 6 lähipäivästä ja etätehtävistä. Lähipäivien aikana käydään läpi kuntotutkimuksen tekeminen ja etätehtävien avulla harjoitellaan työn tekemistä käytännössä. Koulutusohjelmaa varten on hankittava oma kuntotutkimuskohde, jonne tehdä koulutuksen läpäisyvaatimuksena oleva kuntotutkimus ja raportti. Laskennallinen laajuus koulutukselle on 4,5 OP. Koulutusohjelman jälkeen voi hakeutua FISE pätevyystenttiin.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta Suomen LVI-liiton ja VSF:n jäsenille 1990 € ja ei-jäsenille 2620 € (hintoihin lisätään alv 24 %). Hinta ei sisällä ohjelmaan merkittyjä tarjoiluja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisätietoja koulutuksesta antaa Samuli Könkö, samuli.konko@sulvi.fi, p. 09 5660 0911 tai Jonna Hoikka, jonna.hoikka@sulvi.fi, p. 09 5660 0913
Koulutukseen mahtuu enintään 20 osallistujaa. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Mikäli peruutus tulee tämän jälkeen, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Tiivis tai laaja toteutus – valintasi mukaan

Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennuksen jälkeen voit jatkaa opintojasi Työteknikon koulutusohjelmassa. Koulutusohjelman painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä, työhönsoveltamistehtävillä ja tenteillä. Laajimmillaan Työteknikon koulutusohjelmaan sisältyy LVV-kuntotutkimusalan ammattiaineosuuden lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelma koostuu noin 30 koulutuspäivästä, jotka jakaantuvat noin 2,5 vuodelle.

Lisätietoja Työteknikon koulutusohjelmasta: Heidi Pousár, heidi.pousar@rastor.fi, p. 040 725 5557