Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Kehitä taitojasi yritysneuvojana – tule opiskelemaan Rastorille!

Sinä voit olla yrittäjän paras tuki. Motivoidu aloittelevien yrittäjien auttamisesta tai jo pidempään toimineiden yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa lunastat aitiopaikkasi liiketoiminnan ytimestä ja vahvistat samalla omaa asiantuntijuuttasi.

Tule kehittämään omia toimintatapojasi ja opi hyödyntämään toimintaympäristön ja yhteistyösuhteiden tuntemustasi yritysneuvontatyössäsi. Saat työkaluja ja taitoja verkostotoiminnan ja yritysneuvontapalvelujen kehittämiseen ja kehität omaa organisaatiotasi toteuttamalla sille kehittämisprojektin. Jatkossa osaat hoitaa yritysneuvontaa laadukkaasti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Koulutus soveltuu yritysneuvojan uraa aloitteleville henkilöille tai yritysneuvojina jo työskenteleville, jotka haluavat syventää osaamistaan työnteon ohessa. Koulutus soveltuu hyvin myös henkilöille, jotka harjoittavat yritysneuvontaa muun työn ohessa.

Koulutuksen teemoja:

  • Toimintaympäristön hallinta ja asiantuntijuuden haasteet
  • Asiakassuhteen luominen, hallinta ja kehittäminen
  • Yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen
  • Yrityskaupat, omistajanvaihdokset ja rahoitusmuodot
  • Itsensä johtaminen, viestintä ja vuorovaikutustaidot
  • Yritysneuvonnan prosessit ja työkalut
  • Asiakaslähtöinen neuvontapalveluiden kehittäminen
  • Verkostotoiminnan kehittäminen

Lähiopetuspäivillä pääset mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin näistä ja monista muistakin aiheista. Verkostoituminen kollegojen kanssa tuo uusia näkökulmia opiskeluun.

Tutkinto

Koulutus muodostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä, verkkokursseista (sisältyy osaan toteutuksista), etätehtävistä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää laajimmillaan 10 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat noin vuoden ajalle. Opittua sovelletaan suoraan työssä tehtävään kehityshankkeeseen. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon.

Osallistujan kehittymistarpeet kartoitetaan ennen koulutuksen alkua ja samalla laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Jos olet jo yritysneuvonnan konkari ja sinulla on tutkinnossa vaadittava osaaminen, voit suorittaa tutkinnon ilman koulutuspäiviä. Kysy lisää yhteyshenkilöltä!

Hinta

Koulutus on mahdollista toteuttaa oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti, kysy lisää! Koulutukseen sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto -esite