Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Kehitä taitojasi yritysneuvojana – tule opiskelemaan Rastorille!

Koulutuksen avulla kehityt yritysneuvojana ja sertifioit osaamisesi. Koulutuksessa saat taitoja ja työkaluja yritysneuvonnan toteuttamiseen ja kehität samalla myös omaa organisaatiota, verkostoja tai yritysneuvontapalveluita. Konkreettinen ja käytännönläheinen koulutus auttaa kehittämään myös vuorovaikutustaitoja sekä liiketoimintaosaamista.

Koulutus on tarkoitettu yritysneuvojan uraa aloitteleville henkilöille tai yritysneuvojina jo työskenteleville, jotka haluavat syventää osaamistaan työnteon ohessa. Koulutus soveltuu hyvin myös yritysneuvontaa muun työn ohessa harjoittavalle.

Koulutuksessa syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Yritysneuvonnan toimintaympäristön hallinta
  • Asiakassuhteen luominen ja hoitaminen
  • Asiakkaan kohtaaminen
  • Yritystoiminnan rahoituslähteet
  • Yritys- ja liiketoimintakaupat, yritysjärjestelyt, sukupolven vaihdokset
  • Viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • Juridiikka
  • Verkostoissa toimiminen

Opiskelu tapahtuu työn ohessa ja koostuu työelämälähtöisistä koulutuspäivistä, työhönsoveltamistehtävistä sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Lisäksi opiskelija saa ohjausta tutkinnon suorittamiseen. Koulutusohjelma kestää noin 1 vuoden ja sisältää 10 vuorovaikutteista koulutuspäivää.

Koulutus valmistaa suorittamaan yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Tutkinto suoritetaan yritysneuvojan omissa työtehtävissä. Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaaminen ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus ja kesto sekä se miten tutkinto suoritetaan.

Jos olet jo yritysneuvonnan konkari, ja sinulla on tutkinnossa vaadittava osaaminen, niin voit myös suorittaa tutkinnon ilman koulutuspäiviä. Kysy lisää yhteyshenkilöltä!

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on 1 500 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja, jolloin koulutuksesta ei synny opiskelijalle tai työnantajalle kustannuksia. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Vähimmäismäärä koulutuksen toteutumiseksi on 15.