Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ura on haastava mutta antoisa - syvennä osaamistasi

Menestyäksesi yrittäjänä sinun on kehitettävä sekä yritys­täsi että itseäsi, varmistettava yrityksesi kilpailukyky ja kannattavuus sekä oma ammatillinen osaamisesi. Yrittäjän ammattitutkinto on tehokas tapa kehittää yrittäjyyteen liittyvää osaamista.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen ytimenä on luoda tai päivittää yrityksen strategia, varmistaa kilpailukyky ja ottaa käyttöön kustannustehokkaat moder­nit digitaaliset markkinointivälineet sekä hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu yrittäjyyttä pohtiville, yrityksien sukupolvenvaihdostilanteisiin tai jo muutaman vuoden toimineille yrittäjille, joilla on selkeä tahtotila kehittää omaa liiketoimintaansa.

Miksi kannattaa osallistua?
  • Hiot yrityksesi liiketoimintasuunnitelman timanttiseksi.
  • Löydät uusia keinoja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja parannat yrityksesi kilpailukykyä.
  • Opit ymmärtämään markkinoinnin mahdollisuuksia, ottamaan käyttöön kustannustehokkaat ja modernit digitaaliset markkinointimenetelmät sekä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa.
  • Pääset kysymään neuvoa yritystoimintasi kannalta tärkeiltä asiantuntijoilta oman yrityksesi asioista ja rakennat hyödyllisiä verkostoja.
  • Opiskelet joustavasti ja erittäin käytännönläheisesti yritystoimintasi ohessa edistäen samalla omaa liiketoimintaasi.
  • Useat yrittäjäkollegasi ovat jo suorittaneet yrittäjän ammattitutkinnon ja vakuuttuneet sen hyödyistä!
Hinta

Koulutuksen hinta yrittäjille valtion tukemana on 400 €. Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena yrittäjälle itselleen, joka on maksuton (edellyttää oppisopimuskelpoisuutta). HUOM! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti.

Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Kuusamon toteutus:

Koulutus on pääosin ohjattua etäopiskelua. Lähipäivät (9-10 päivää) järjestetään Kuusamossa ja Taivalkoskella. Koulutuksen kesto on n. 1 vuosi ja 6 kk.

Tiesitkö?

Päätoiminen yrittäjä voi opiskella yrittäjän oppisopimuksella pienin kustannuksin tutkintoja tai tutkinnon osia. Ammatillisen koulutuksen uudistus toi myös muita mahdollisuuksia yrittäjille. Lue miten voit hyödyntää uudistusta: www.yrittajat.fi/uutiset/573866-miten-yrittaja-voi-hyodyntaa-amisuudistusta

Yrittäjän ammattitutkinto -esite