Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ura on haastava mutta antoisa - syvennä osaamistasi

Menestyäksesi yrittäjänä sinun on kehitettävä sekä yritys­täsi että itseäsi, varmistettava yrityksesi kilpailukyky ja kannattavuus sekä oma ammatillinen osaamisesi. Yrittäjän ammattitutkinto on tehokas tapa kehittää yrittäjyyteen liittyvää osaamista.

Miksi yrittäjän ammattitutkinnon opiskeleminen kannattaa? Tervetuloa maksuttomiin tilaisuuksiin kuulemaan lisää!

Kuusamo ti 26.2. klo 17-18: Naturpolis Oy, 3 krs, kokoushuone Ruka, Nuottatie 6 A
Taivalkoski ti 26.2. klo 9-15: Taivalkosken yhteispalvelupiste, Kauppatie 11
Taivalkoski ke 27.2. klo 10-14: Taival rekry –tapahtuma / Rastorin osasto, Taivalvaaran Monitoimitalo, Hiihtokeskuksentie 4

Ilmoittauduthan etukäteen: Heidi Kemppainen, puh. 040 669 4629 tai heidi.kemppainen@rastor.fi

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen ytimenä on luoda tai päivittää yrityksen strategia, varmistaa kilpailukyky ja ottaa käyttöön kustannustehokkaat moder­nit markkinointivälineet sekä hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Miksi kannattaa osallistua?
  • Hiot yrityksesi liiketoimintasuunnitelman timanttiseksi.
  • Löydät uusia keinoja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja parannat yrityksesi kilpailukykyä.
  • Opit ymmärtämään markkinoinnin mahdollisuuksia, ottamaan käyttöön kustannustehokkaat ja modernit markkinointimenetelmät sekä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa.
  • Pääset kysymään neuvoa yritystoimintasi kannalta tärkeiltä asiantuntijoilta oman yrityksesi asioista ja rakennat hyödyllisiä verkostoja.
  • Opiskelet joustavasti ja erittäin käytännönläheisesti yritystoimintasi ohessa edistäen samalla omaa liiketoimintaasi.
  • Useat yrittäjäkollegasi ovat jo suorittaneet yrittäjän ammattitutkinnon ja vakuuttuneet sen hyödyistä!
Oulun toteutus

Oulun toteutus on suunnattu vasta aloittaneille tai muutaman vuoden toimineille yrittäjille joilla on selkeä tahtotila kehittää omaa liiketoimintaansa. Koulutus on pääosin ohjattua etäopiskelua ja sisältää 9 lähipäivää Oulussa. Kesto n. 1 vuosi ja 6 kk.
Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena.
Kysy lisää: Ismo Salmela, puh. 050 477 9883 tai ismo.salmela@rastor.fi

Kuusamon toteutus

Kuusamon toteutus on tarkoitettu yrittäjyyttä pohtiville, yrityksien sukupolvenvaihdostilanteisiin tai muutaman vuoden toimineille yrittäjille. Koulutus on pääosin ohjattua etäopiskelua. Lähipäivät (9-10 päivää) järjestetään Kuusamossa ja Taivalkoskella. Kesto n. 1 vuosi ja 6 kk.
Koulutus voidaan toteuttaa joko maksuttomana oppisopimuskoulutuksena tai valtion tukemana. Valtion tukeman koulutuksen hinta on 400 €.
Kysy lisää: Heidi Kemppainen, puh. 040 669 4629 tai heidi.kemppainen@rastor.fi

HUOM! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Koulutustoteutukseen sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Tiesitkö?

Päätoiminen yrittäjä voi opiskella yrittäjän oppisopimuksella pienin kustannuksin tutkintoja tai tutkinnon osia. Ammatillisen koulutuksen uudistus toi myös muita mahdollisuuksia yrittäjille. Lue miten voit hyödyntää uudistusta: www.yrittajat.fi/uutiset/573866-miten-yrittaja-voi-hyodyntaa-amisuudistusta

Yrittäjän ammattitutkinto -esite