Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ura on haastava mutta antoisa - syvennä osaamistasi

Yrittäjäkoulutukseen osallistumiseen on monta hyvää syytä – monet yrittäjän ammattitutkinnon jo suorittaneet ainakin ovat vakuuttuneet siitä.

Koulutus auttaa sinua hiomaan oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa ja löytämään uusia keinoja ja työkaluja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Koulutuksessa tapaat useita yritystoimintasi kannalta tärkeitä asiantuntijoita ja pääset keskustelemaan heidän kanssaan oman yrityksesi asioista.Lisäksi pääset jakamaan kokemuksiasi ja näkemyksiä muiden yrittäjäkollegoiden kanssa ja rakentamaan uusia verkostoja. Ja mikä parasta, voit opiskella yritystoiminnan ohessa ja samalla kehittää yritystäsi. 

Koulutuksen tavoitteena on suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantaminen keskittyen liiketoiminnan kehittämiseen painottuen erityisesti myynnin ja markkinoinnin haasteisiin. Koulutuksen konkreettiset ja käytännönläheiset toimintamallit muodostavat jokaisen koulutuspäivän ytimen.

Koulutus on suunnattu sellaisille yrittäjille ja yrityksille, joilla on selkeä tahtotila kehittää oman liiketoimintansa myyntiä ja markkinointia.

Hinta

Koulutuksen hinta yrittäjille valtion tukemana on 400 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti.

HUOM! Kajaanissa suoritettava Yrittäjän ammattitutkinto toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on osallistujalle maksuton.

Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Päätoiminen yrittäjä voi opiskella yrittäjän oppisopimuksella pienin kustannuksin tutkintoja tai tutkinnon osia. Ammatillisen koulutuksen uudistus toi myös muita mahdollisuuksia yrittäjille. Lue miten voit hyödyntää uudistusta: www.yrittajat.fi/uutiset/573866-miten-yrittaja-voi-hyodyntaa-amisuudistusta

Yrittäjän ammattitutkinto -esite