Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ura on haastava mutta antoisa - syvennä osaamistasi

Menestyäksesi yrittäjänä sinun on kehitettävä sekä yritys­täsi että itseäsi, varmistettava yrityksesi kilpailukyky ja kannattavuus sekä oma ammatillinen osaamisesi. Yrittäjän ammattitutkinto on tehokas tapa kehittää yrittäjyyteen liittyvää osaamista.

Koulutuksen ytimenä on luoda tai päivittää yrityksen strategia, varmistaa kilpailukyky ja ottaa käyttöön kustannustehokkaat moder­nit markkinointivälineet sekä hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Miksi kannattaa osallistua?
  • Hiot yrityksesi liiketoimintasuunnitelman timanttiseksi.
  • Löydät uusia keinoja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja parannat yrityksesi kilpailukykyä.
  • Opit ymmärtämään markkinoinnin mahdollisuuksia, ottamaan käyttöön kustannustehokkaat ja modernit markkinointimenetelmät sekä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa.
  • Pääset kysymään neuvoa yritystoimintasi kannalta tärkeiltä asiantuntijoilta oman yrityksesi asioista ja rakennat hyödyllisiä verkostoja.
  • Opiskelet joustavasti ja erittäin käytännönläheisesti yritystoimintasi ohessa edistäen samalla omaa liiketoimintaasi.
  • Useat yrittäjäkollegasi ovat jo suorittaneet yrittäjän ammattitutkinnon ja vakuuttuneet sen hyödyistä!
Oulun toteutus

Oulun toteutus on suunnattu vasta aloittaneille tai muutaman vuoden toimineille yrittäjille joilla on selkeä tahtotila kehittää omaa liiketoimintaansa. Koulutus on pääosin ohjattua etäopiskelua ja sisältää 9 lähipäivää Oulussa. Kesto n. 1 vuosi ja 6 kk. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.
Kysy lisää: Ismo Salmela, puh. 050 477 9883 tai ismo.salmela@rastor.fi

Kuusamon toteutus

Kuusamon toteutus on tarkoitettu yrittäjyyttä pohtiville, yrityksien sukupolvenvaihdostilanteisiin tai muutaman vuoden toimineille yrittäjille. Koulutus on pääosin ohjattua etäopiskelua. Lähipäivät (9-10 päivää) järjestetään Kuusamossa ja Taivalkoskella. Kesto n. 1 vuosi ja 6 kk. Koulutus voidaan toteuttaa joko oppisopimuskoulutuksena tai valtion tukemana. Valtion tukeman koulutuksen hinta on 400 €.
Kysy lisää: Heidi Kemppainen, puh. 040 669 4629 tai heidi.kemppainen@rastor.fi

Koulutuksessa suoritetaan yrittäjän ammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin.

Tiesitkö?

Päätoiminen yrittäjä voi opiskella yrittäjän oppisopimuksella pienin kustannuksin tutkintoja tai tutkinnon osia. Ammatillisen koulutuksen uudistus toi myös muita mahdollisuuksia yrittäjille. Lue miten voit hyödyntää uudistusta: www.yrittajat.fi/uutiset/573866-miten-yrittaja-voi-hyodyntaa-amisuudistusta

Yrittäjän ammattitutkinto -esite