Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ura on haastava mutta antoisa - syvennä osaamistasi

Menestyäksesi yrittäjänä sinun on kehitettävä sekä yritys­täsi että itseäsi, varmistettava yrityksesi kilpailukyky ja kannattavuus sekä oma ammatillinen osaamisesi. Yrittäjän ammattitutkinto on tehokas tapa kehittää yrittäjyyteen liittyvää osaamista.

Koulutuksen ytimenä on luoda tai päivittää yrityksen strategia, varmistaa kilpailukyky ja ottaa käyttöön kustannustehokkaat moder­nit markkinointivälineet sekä hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Miksi kannattaa osallistua?
  • Hiot yrityksesi liiketoimintasuunnitelman timanttiseksi.
  • Löydät uusia keinoja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja parannat yrityksesi kilpailukykyä.
  • Opit ymmärtämään markkinoinnin mahdollisuuksia, ottamaan käyttöön kustannustehokkaat ja modernit markkinointimenetelmät sekä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa.
  • Pääset kysymään neuvoa yritystoimintasi kannalta tärkeiltä asiantuntijoilta oman yrityksesi asioista ja rakennat hyödyllisiä verkostoja.
  • Opiskelet joustavasti ja erittäin käytännönläheisesti yritystoimintasi ohessa edistäen samalla omaa liiketoimintaasi.
  • Useat yrittäjäkollegasi ovat jo suorittaneet yrittäjän ammattitutkinnon ja vakuuttuneet sen hyödyistä!
Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on soveltuu yrittäjyyttä pohtiville, yrityksien sukupolvenvaihdostilanteisiin tai jo yrittäjinä toimiville, joilla on selkeä tahtotila kehittää omaa liiketoimintaansa. Koulutus on koostuu ohjatusta etäopiskelua sekä lähipäivistä. Koulutuksessa suoritetaan yrittäjän ammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. 

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen. 

Tiesitkö?

Päätoiminen yrittäjä voi opiskella yrittäjän oppisopimuksella pienin kustannuksin tutkintoja tai tutkinnon osia. Ammatillisen koulutuksen uudistus toi myös muita mahdollisuuksia yrittäjille. Lue miten voit hyödyntää uudistusta: www.yrittajat.fi/uutiset/573866-miten-yrittaja-voi-hyodyntaa-amisuudistusta