Verkkokauppa kasvuun

Verkkokaupan myynti nousuun huippuasiantuntijoiden opastuksella.

Haluatko kasvattaa verkkokauppasi liikevaihtoa? Verkkokaupan huippuasiantuntija Leevi Parsama opastaa rakentamaan asiakaslähtöisen verkkokaupan ja kasvattamaan sen myyntiä sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla.

Verkkokauppa kasvuun -koulutuksen avulla parannat olemassa olevaa verkkokauppaa tai perustat unelmiesi verkkokaupan. Koulutus antaa menetelmiä ja uusia ajatuksia verkkokaupan tuotteiden valintaan, asiakashankintaan, asiakaspalveluun ja tilaus-toimitus-prosessiin. Opit ymmärtämään verkkokaupan keskeiset käsitteet, kuten growth hacking sekä pull- ja push-asiakkaat, ja hyödyntämään osaamistasi verkkokauppasi liiketoiminnan tukena.

Tämä koulutus sopii yrittäjille, mutta myös työsuhteisille, joilla on yrittäjähenkistä asennetta.

Koulutuksen teemat varmistavat, että teet oikeita asioita oikeaan aikaan verkkokaupan myynnin lisäämiseksi. Alla esimerkkejä kolmipäiväisen koulutuksen monipuolisesta sisällöstä:

 • Digitaalinen kauppa 2020 – millä kilpaillaan, miten menestytään
 • Verkkokaupan eri muodot ja kanavat
 • Verkkokauppaohjelmistot
 • Omien kilpailuetujen tunnistaminen
 • Toiminnan organisointi ja kehityksen hallinta
 • Asiakasymmärrys – verkkokaupan tärkein pääoma
 • Tuotelähtöisyydestä asiakaskeskeisyyteen
 • Ostokäyttäytymisen tunnistaminen
 • Tuotteiden perustaminen ja valikoiman hallinta
 • Tärkeimmät tunnusluvut ja niiden tulkinta
 • Verkkokaupan löydettävyys kuntoon
 • Markkinointikanavat – mikä toimii, mikä ei

Lähiopetuspäivien tarkan sisällön näet esitteestä.

Lähiopetuspäivät

Koulutus sisältää kolme innostavaa lähiopetuspäivää, joissa saat tuoreita näkökulmia verkkokaupan rakentamiseen. Koulutuspäivät järjestetään Espoon Tapiolassa, Revontulentie 7. Tarvitset mukaan lähiopetuspäiville oman tietokoneen.

Pääkouluttaja:
Leevi Parsama, eCom Growth -kasvuohjelma
Leevi on tavannut henkilökohtaisesti yli 500 verkkokauppiasta, joten hänellä on paljon konkreettisia esimerkkejä verkkokauppojen kehittämisestä.

Vierailevat kouluttajat:
Matti Vahtera, Different Oy
Matti on erittäin kokenut liiketoimintamuotoilija ja vahva asiakasymmärryksen osaaja.

Nicholas Fogelholm, Tulos Helsinki Oy
Nicholas on Testing by selling -konseptin kehittäjä.

Miika Malinen, Woolman Oy
Miika on perustanut useita menestyviä verkkokauppoja.

Tehoauditointi

Viisi nopeinta ilmoittautujaa voi osallistua henkilökohtaiseen tehoauditointiin hintaan 1200 euroa + alv. Ennen lähiopetuspäiviä kouluttaja Leevi Parsama arvioi osallistujan verkkokaupan ostopolun toimivuutta ja käytettävyyttä noin puoli päivää. Havainnot dokumentoidaan ja käydään yhdessä läpi noin kaksi tuntia kestävässä tapaamisessa. Auditoinnista saamallasi vinkkilistalla pystyt välittömästi parantamaan verkkokauppasi asiakaskokemusta sekä kasvattamaan myyntiä.

Hinta

Koulutuksen hinta on 2390 euroa + alv. Hinta sisältää lähiopetuspäivät ja sähköisen luentoaineiston. Tehoauditoinnin hinta on 1200 euroa + alv.