Työhyvinvointikortti

Kehitä työhyvinvoinnin osaamistasi!

Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, sitoutuu työhönsä ja toimii tehokkaasti. Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, edistää työurien kestoa ja vähentää sairaus-ja eläkekuluja.

Koulutus on tarkoitettu niin johdolle kuin koko henkilöstölle. Kattava osallistuminen koko työyhteisöstä tuottaa työpaikalle parhaimman hyödyn koulutuksesta.

Koulutuksessa pohditaan, miten työhyvinvointia kehitetään työn ja työyhteisön keinoin - johdon ja henkilöstön yhteisvoimin. Esillä ovat työhyvinvoinnin perusasiat ja tavoitteena, että työhyvinvoinnin kehittäminen käynnistyy tai saa uutta suuntaa ja intoa työpaikallasi. Käsittelemme myös työhyvinvointityön rooleja ja vastuita sekä yhteistyön lisäämistä.

Koulutuksen kesto on yksi päivä ja sen teemat ovat:

  • työhyvinvoinnin kokonaisuus
  • johtamalla työhyvinvointia
  • toimiva työyhteisö
  • mitä teemme seuraavaksi

Koulutuksen ennakkotehtävässä arvioit oman työpaikkasi työhyvinvointia: mitkä asiat ovat jo hyvin ja missä on vielä parannettavaa. Päivän teemat kerrataan tentissä koulutuspäivän päätteeksi. Koulutuksen ja tentin suorittuasi saat Työhyvinvointikortin todistuksena koulutuspäivästä sekä käyttöösi paljon konkreettisia työkaluja kehittääksesi oman työyhteisösi hyvinvointia koulutuksen jälkeen.

Hinta

Koulutuspäivän hinta on 200 € + alv. Hinta sisältää kirjan.