Liiketoiminnan ammattitutkinto turvallisuusalan aulapalveluhenkilöille

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet aula- tai vastaanottohenkilönä esim. asiakkaan tiloissa turva-alan yrityksen kautta. Tule kehittämään ja syventämään omaa ammatillista osaamistasi.

Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Jotta voit suorittaa tutkinnon, sinun täytyy toimia aula- tai vastaanottohenkilönä esim. asiakkaan tiloissa turva-alan yrityksen kautta. Tehtäviisi voivat kuulua esim. asiakkaiden vastaanotto ja muut aulapalvelut, puhelinvaihteen, postituksen ja kokouspalveluiden hoitaminen, asiakasyrityksen aulaturvallisuudesta huolehtiminen. Koulutuspaikkoja on rajoitettu määrä ja hakijoiden soveltuvuus tutkinnon suorittamiseen sekä oppisopimuskoulutuksen edellytykset arvioidaan ennen opiskelijaksi hyväksymistä.

Koulutus koostuu lähiopetuspäivistä, työssäoppimisesta, verkko-oppimisesta, kehittämistehtävistä sekä omalla ajalla tehtävistä ennakko- ja välitehtävistä. Työpaikalla tapahtuva oppiminen on avainasemassa oppisopimuskoulutuksessa, joten osallistujalla tulee olla nimetty työpaikkaohjaaja oppimisen tukena.

Kysy lisätietoja koulutuksesta ja oppisopimuksesta Rastorista tai Varian työelämäpalveluista.

Lisätietoja:

Rastor
Sari Partiainen
osaamispäällikkö
p. 040 588 0796
sari.partiainen@rastor.fi

Vantaan ammattiopisto Varia, työelämäpalvelut
Tarja Tomperi
asiakkuusvastaava
p. 040 524 1241
tarja.tomperi@vantaa.fi

Liiketoiminnan ammattitutkinto turvallisuusalan aulapalveluhenkilöille