Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Keksintöjen ammattilainen

Kouluttaudu keksintöjen ammattilaiseksi!

Onko sinulla keksintö tai idea, etkä tiedä miten edetä? Tarvitsetko apua sen kaupallistamiseen? Haluatko kouluttautua kansainväliselle tulevaisuuden alalle tai toimia muiden keksijöiden apuna?

Kouluttaudu keksintö- ja innovaatioalan asiantuntijaksi. Kulmakivenä Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Keksintöjen ammattilainen -koulutuksessa on oma keksintösi tai kehittämisideasi, jota viet eteenpäin koulutuksen aikana. Koulutuksessa opit miten kaupallistat keksintösi innovaatioksi ja suojaat keksintösi. Saat myös arvokasta tietoa rahoituksen sekä yritystukien hakemisesta. Koulutuksen jälkeen sinulla on kattava osaaminen ja valikoima työkaluja, joilla tuotteistat keksintösi. Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, josta saat Opetushallituksen myöntämän virallisen tutkintotodistuksen.

Voit opiskella työn ohessa: intensiiviset koulutuspäivät, opiskelu verkkoympäristössä ja ohjattu työssä oppiminen vuorottelevat. Opiskelun aikana sovellat oppimiasi asioita omiin kehittämishankkeisiisi ja näin oppimisprosessi nivoutuu tiiviisti päivittäiseen työhösi.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 €. Jos olet yrittäjä, hinta valtion tukemana on 400 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Keksintösäätiön kanssa.

 

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Keksintöjen ammattilainen -esite