LEAN tuotekehitys – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Vauhtia tuotekehitykseen!

Kehitä uusia tai jo olemassa olevia tuotteita ja palveluita ketterästi ja asiakaslähtöisesti. Ota haltuun Lean ajattelun perusperiaatteet ja keskity kehittämisessä olennaiseen!

Koulutuksen hyödyt:
  • Opit toimimaan aidosti asiakaslähtöisesti.
  • Keskityt oikeiden asioiden kehittämiseen oikea-aikaisesti.
  • Otat haltuun Lean Startup, Agile ja Design thinking menetelmät.
  • Saat uusia työkaluja kehitystyön tueksi.
  • Opit toteuttamaan kehitysprojekteja hallitusti ja ketterästi.

Koulutusohjelman kulmakivenä on opiskelijan oma kehittämisidea, jonka osallistuja suunnittelee ja toteuttaa organisaatiossaan. Kehittämisen kohteena voivat olla tuotteet, palvelut, toimintamallit ja prosessit.  Koulutus valmistaa suorittamaan Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon, josta saa Opetushallituksen myöntämän virallisen tutkintotodistuksen.

Käytännönläheistä koulutusta

Koulutus on tarkoitettu esimiehille, tuote- ja palvelunkehitystehtävissä toimiville sekä toimintansa jo käynnistäneille yrittäjille.  On tärkeää, että osallistujalla on halu kehittää jotakin uutta tai parempaa. Koulutus on suunniteltu niin, että opiskelu tapahtuu työssä ja työn ohessa. Koulutuksessa yhdistetään teoriaopetus ja omassa työssä tapahtuva oppiminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Osallistuminen edellyttää koulutukseen soveltuvaa työpaikkaa tai yritystoimintaa koko opiskeluajalle.

Oman työn ohessa suoritettava koulutus koostuu 11 lähiopetuspäivästä, verkko-opiskelusta sekä työpaikalla tapahtuvasta opiskelusta. Kouluttajina toimivat omien alojensa kokeneet asiantuntijat, jotka rakentavat koulutuspäivistä käytännönläheisiä kokonaisuuksia.  Koulutuksen kesto on 1 – 1,5  vuotta.  Kysy lisää yhteyshenkilöltä!

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 590 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.