Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Ammattimainen varainhankinta

Yhteistyössä SOSTE ja VaLa

Rastor järjestää yhteistyössä SOSTEn ja VaLan kanssa European Fundraisind Assosiation:in (EFA) sertifioiman varainhankinnan koulutusohjelman Ammattimainen varainhankinta.

Koulutus soveltuu kaikille, jotka työskentelevät varainhankinnan alalla ja ovat kiinnostuneita saamaan ammatillisen pätevyyden ja vauhtia urakehitykselle. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka työskentelevät esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin tai projektinhallinnan tehtävissä ja etsivät mahdollisuutta uuden uran aloittamiseen (TAI kehittymismahdollisuuksia) varainhankinnan parissa.

Koulutus antaa osaamista ja menetelmiä systemaattiseen kehitystyöhön, projektien tavoitteelliseen ohjaamiseen sekä viestintään.

European Fundraising Assosiation (EFA) on myöntänyt koulutusohjelmalle sertifikaatin

EFA:n sertifikaatti todentaa, että koulutusohjelma vastaa EFA:n ammattitaitoiselle varainhankinnalle asettamia vaatimuksia ja noudattaa yhteisiä eurooppalaisia varainhankinnan standardeja. EFA Certified Fundraiser -diplomin saavat kaikki Ammattimainen varainhankinta -koulutuksen suorittaneet. EFA on kansallisten varainhankinnan kattojärjestöjen verkosto, joka vahvistaa ja kehittää varainhankintaa Euroopassa. EFA:n sertifikaatteja on myönnetty vuodesta 2007 alkaen, ja tällä hetkellä EFA Certification -opinnot voi suorittaa Suomen lisäksi kymmenessä muussa Euroopan maassa.

Koulutuksen hinta:

Koulutuksen hinta valtion tukemana on 1 500 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Vähimmäismäärä koulutuksen toteutumiseksi on 20 osallistujaa ja maksimi 26.

Kysy lisää yhteyshenkilöiltä!

Ammattimainen varainhankinta -esite

Osallistumalla koulutusohjelmaan saat uutta osaamista varainhankintaan!