Myynnin Trainee -Rekrykoulutus Bookers

Bookers – Suomen johtava myynnin tehostaja etsii uusia myynnin mestareita. Bookers on kokonaisvaltainen myynnin palvelutalo, johon brändit kuten Elisa, S-Business, Nets ja Tori.fi luottavat myynnintehostajanaan. Rastor käynnistää yhteistyössä Bookersin kanssa rekrytointiin tähtäävän Myynnin Trainee -RekryKoulutuksen. Tule mukaan kasvavaan myynnin ammattilaisten joukkoon!

Kenelle koulutus on tarkoitettu

Myynnin Trainee -RekryKoulutus on suunnattu myyntitehtävissä työskennelleille tai niistä kiinnostuneille. Sinulla ei tarvitse olla kaupallista tutkintoa. Työllistyessäsi Bookersille voit halutessasi jatkaa opintojasi merkonomiksi oppisopimuksella. Voimme tarjota sinulle myös ponnahduslaudan vastuullisiin myyntitehtäviin ja reitin kansainväliseen työkokemukseen Espanjan toimipisteessämme.

Bookers Group Oy koostuu viidestä yhtiöstä ja työllistää tällä hetkellä noin 200 alansa ammattilaista. Olemme 100% suomalainen yritys, omaamme parhaan AAA luottoluokituksen ja perustamisvuotemme on 1991. Yksi konsernimme yhtiöistä toimii aurinkoisessa Espanjan Alicantessa.

Aikataulu ja toteutus

Tulet oppimaan kahden kuukauden aikana myynnin perusteet. Tavoitteena on tehdä sinusta rautainen ammattilainen uusasiakashankinnan pariin. Työssä pärjäät hyvällä asenteella, sosiaalisuudella ja ahkeruudella. Pääset työskentelemään moderneissa, juuri remontoiduissa tiloissa Helsingin Sörnäisissä. Työn opetamme sinulle alusta pitäen, tuemme ja valmennamme sinua. Työtehtäväsi on sopia myyntitapaamisia vakuutusmyyjille, edustaen yhtä Suomen suurimmista vakuutusyhtiöistä.

Myynnin Trainee -RekryKoulutus sisältää 10 koulutuspäivää ja 30 päivää työssäoppimista. Työssäoppimispäivinä työskentelet Bookersin määrittelemissä tehtävissä ja sovellat koulutuspäivissä saamaasi opetusta. Koulutuspäivät järjestetään Rastorin tiloissa Espoon Tapiolassa.

Koulutuspäivien teemat:

  • Vuorovaikutus myynti- ja asiakastyössä (disc)
  • Asiakastyö puhelimessa
  • Haasteelliset tilanteet puhelimessa
  • Myynnin perustekniikat
  • Ratkaisumyynti ja neuvottelutaidot
  • Oman työn johtaminen
  • Asiakaskokemuksen merkitys myyntityössä

Koulutus toteutetaan niin, että se tukee merkonominopintoja, joten kannustamme jatkamaan opiskelua myös trainee-jakson päätyttyä.

Haluatko kuulla lisää koulutuksesta? Tule infoon Bookersille (Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki) 22.1. tai 7.2. klo 14. Ilmoittautumiset infoon: outi.hokkanen@rastor.fi

Fanni, vakuutusalan ajanvaraaja Bookersilla
Aloitin Bookersilla vajaa pari vuotta sitten buukkaajana ja pian jo kerroin esimiehelleni kaipaavani lisää vastuuta. Nyt koulutan ja sparraan uusia työntekijöitä. Olen viihtynyt Bookersilla todella hyvin, koska täällä on todella tsemppaava ilmapiiri ja hyvä palkkataso. Ehdottomasti parasta Bookersilla on työkaverit. Katso Fannin videoterveiset >

Aleksi, myyntiryhmäpäällikkö Sales Avenuella
Aloitin nykyisen urani noin seitsemän vuotta sitten. Työ alkoi asiakastapaamisten buukkauksessa, josta minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta. Kova työnteko ja hyvä koulutus saivat minut onnistumaan buukkauksessa. Noin vuoden jälkeen etenin yritysasiakkaiden buukkaamiseen, jossa myös onnistuin. Kova työnteko ja määrätietoisuus palkittiin ja minusta tuli myyntiryhmäpäällikkö. Töiden ohella olen käynyt mm. oppisopimuksella merkonomin tutkinnon. Tutkinto on auttanut minua työssäni todella paljon. Katso Aleksin videoterveiset >

Näin haet:

Hakuaika: 8.1. - 8.2.2019
HUOM! Haastattelut alkavat jo ennen hakuajan päättymistä, joten hakemuksen lähettämistä ei kannata pitkittää.

1. Täytä hakemus TE-toimiston verkkosivuilla tästä (hakusanana toimii koulutuksen numero 683834) TAI jätä paperihakemus lähimpään TE-toimistoosi (koulutusnumero 683834). Muista perustella hakemuksesi hyvin!
2. Hakuprosessin nopeuttamiseksi täytä osaamisprofiilisi myös Rastorin omaan rekrytointijärjestelmään tästä.

Koulutusvalinnat järjestetään kahdessa vaiheessa. Ensin tehdään esivalinta hakemusten perusteella. Jatkoon valitut kutsutaan haastatteluun. Lopullisen valinnan tekee Bookers. Haastattelut alkavat jo ennen hakuajan päättymistä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja antaa Marko Luttinen, Manager, Sales and Recruitment, Bookers Group Oy, p. 050 411 7828  tai Outi Hokkanen, osaamispäällikkö, Rastor, puh. 040 736 1097.

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat työlinjan koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma–pe klo 9.00–16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto.fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta

Myynnin Trainee -Rekrykoulutuksen esite