Myynnin Trainee -Rekrykoulutus Bookers

Haemme tulevia rautaisia myynnin ammattilaisia Bookersille Helsinkiin, tai vaikka Espanjaan!

Bookers – Suomen johtava myynnin tehostaja etsii uusia myynnin mestareita. Bookers on kokonaisvaltainen myynnin palvelutalo, johon brändit kuten Elisa, S-Business, Nets ja Tori.fi luottavat myynnintehostajanaan. Rastor käynnistää yhteistyössä Bookersin kanssa rekrytointiin tähtäävän Myynnin Trainee -RekryKoulutuksen. Tule mukaan kasvavaan myynnin ammattilaisten joukkoon!

Sinustako uusi myynnin mestari?

Rekrytointiin tähtäävä Myynnin Trainee -RekryKoulutus on suunnattu myyntitehtävissä työskennelleille tai niistä kiinnostuneille. Voimme tarjota sinulle ponnahduslaudan vastuullisiin myyntitehtäviin ja reitin kansainväliseen työkokemukseen Espanjan toimipisteessämme. Sinulla ei tarvitse olla kaupallista tutkintoa. Voidaksesi aloittaa koulutusohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija, työttömyysuhan alla oleva tai koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä.

Ammattilaiseksi kahdessa kuukaudessa

Tavoitteena on tehdä sinusta rautainen ammattilainen uusasiakashankinnan pariin. Työssä pärjäät hyvällä asenteella, sosiaalisuudella ja ahkeruudella. Pääset työskentelemään moderneissa, juuri remontoiduissa tiloissa Helsingin Sörnäisissä huipputyyppien kanssa. Työn opetamme sinulle alusta pitäen, tuemme ja valmennamme sinua. Työtehtäväsi on sopia myyntitapaamisia vakuutusmyyjille, edustaen yhtä Suomen suurimmista vakuutusyhtiöistä.

Koulutus alkaa 18.3.2019 ja päättyy 15.5.2019. Tulet oppimaan kahden kuukauden aikana myynnin perusteet. Myynnin Trainee -RekryKoulutus sisältää 10 koulutuspäivää ja 30 päivää työssäoppimista. Työssäoppimispäivinä työskentelet Bookersin määrittelemissä tehtävissä ja sovellat koulutuspäivissä saamaasi opetusta. Koulutuspäivät järjestetään Rastorin tiloissa Espoon Tapiolassa.

Koulutuspäivien teemat:

  • Vuorovaikutus myynti- ja asiakastyössä (disc)
  • Asiakastyö puhelimessa
  • Haasteelliset tilanteet puhelimessa
  • Myynnin perustekniikat
  • Ratkaisumyynti ja neuvottelutaidot
  • Oman työn johtaminen
  • Asiakaskokemuksen merkitys myyntityössä

Työllistyessäsi Bookersille voit halutessasi jatkaa opintojasi merkonomiksi oppisopimuksella. Trainee-koulutus toteutetaan niin, että se tukee merkonominopintoja, joten kannustamme jatkamaan opiskelua myös trainee-jakson päätyttyä.

Näin haet:

Hakuaika: 8.1. - 12.3.2019

Jätä yhteystietosi (nimi, sähköposti ja puhelinnumero) rekrytointijärjestelmäämme niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ota suoraan yhteyttä rekrytointikonsulttiimme Marjo Heijari 050 56 24250 marjo.heijari@rastor.fi

Koska koulutus on virallista työvoimakoulutusta, varsinainen haku koulutukseen tehdään TE-toimiston kautta osoitteessa koulutukset.te-palvelut.fi/kt/683834.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana, hae siis heti!

Fanni, vakuutusalan ajanvaraaja Bookersilla
Aloitin Bookersilla vajaa pari vuotta sitten buukkaajana ja pian jo kerroin esimiehelleni kaipaavani lisää vastuuta. Nyt koulutan ja sparraan uusia työntekijöitä. Olen viihtynyt Bookersilla todella hyvin, koska täällä on todella tsemppaava ilmapiiri ja hyvä palkkataso. Ehdottomasti parasta Bookersilla on työkaverit. Katso Fannin videoterveiset >

Aleksi, myyntiryhmäpäällikkö Sales Avenuella
Aloitin nykyisen urani noin seitsemän vuotta sitten. Työ alkoi asiakastapaamisten buukkauksessa, josta minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta. Kova työnteko ja hyvä koulutus saivat minut onnistumaan buukkauksessa. Noin vuoden jälkeen etenin yritysasiakkaiden buukkaamiseen, jossa myös onnistuin. Kova työnteko ja määrätietoisuus palkittiin ja minusta tuli myyntiryhmäpäällikkö. Töiden ohella olen käynyt mm. oppisopimuksella merkonomin tutkinnon. Tutkinto on auttanut minua työssäni todella paljon. Katso Aleksin videoterveiset >

Bookers Group Oy koostuu viidestä yhtiöstä ja työllistää tällä hetkellä noin 200 alansa ammattilaista. Olemme 100% suomalainen yritys, omaamme parhaan AAA luottoluokituksen ja perustamisvuotemme on 1991. Yksi konsernimme yhtiöistä toimii aurinkoisessa Espanjan Alicantessa.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja antaa Marko Luttinen, Manager, Sales and Recruitment, Bookers Group Oy, p. 050 411 7828  tai Outi Hokkanen, osaamispäällikkö, Rastor, puh. 040 736 1097.

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat työlinjan koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma–pe klo 9.00–16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto.fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta

Myynnin Trainee -Rekrykoulutuksen esite