Rekrytointiin tähtäävä koulutus

Autamme sinua työllistymään ja pätevöitymään uusiin työtehtäviin koulutuksen kautta. Rekrytointiin tähtäävät koulutukset sopivat sinulle, joka etsit uutta työpaikkaa omalta alaltasi. Palvelumme tarjoavat työllistymisväylän myös silloin, kun haluat siirtyä täysin uusiin tehtäviin, vaihtaa toimialaa tai olet vastavalmistunut. Tavoitteena on työllistyminen koulutusjakson aikana tai sen päätyttyä.

KoulutusSeuraava aloituspäiväKestoPaikkakunnat
Työnjohtajien ja asiantuntijoiden RekryKoulutus 16.12.20196 kkKuopio

Rekrytointiin tähtäävä koulutus

Kysy lisää rekrytointiin tähtäävistä koulutuksista!

Heijari, Marjo
Marjo Heijari 050 562 4250

Rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien pituus on 5–7 kk, ja ne sisältävät sekä työssäoppimista että koulutusta. Työssäoppiminen tapahtuu koulutusten yhteistyöyrityksissä ja koulutuspäivät Rastorilla.

Koulutukset ovat virallista työvoimakoulutusta ja ne toteutetaan yhteistyössä paikallisten TE-toimistojen kanssa. Osallistujalle koulutukset ovat maksuttomia. Virallinen haku koulutuksiin tapahtuu aina TE-palvelujen kautta. Hakuohjeet löytyvät kunkin koulutuksen omilta sivuilta.

Millainen on sinun toivetyöpaikkasi? Mistä sellainen löytyy? Entä missä haluaisit työskennellä seuraavat viisi tai kymmenen vuotta? Olet sitten kokenut asiantuntija tai juuri valmistunut ammattiisi, älä jää yksin pohtimaan näitä kysymyksiä. Ilmoittaudu mukaan Rastorin rekrytointiin tähtääviin koulutusohjelmiin – yhteinen tavoitteemme on löytää sinulle sopiva työpaikka.

Katso tulevat RekryKoulutukset myös Rastorin kanssa samaan konserniin kuuluvan Markkinointi-instituutin sivuilta: markinst.fi