Tiimivastaavan valmennus

Tiivis paketti työkaluja tiimin sujuvaan johtamiseen

Tiimin vetäminen edellyttää moninaisia tietoja ja taitoja. Ammattiosaamisen lisäksi tehtävässä vaaditaan muun muassa yhteistyötaitoja sekä ongelman ratkaisu- ja motivointikykyä. Tiimivastaavan valmennus tarjoaa tiiviin paketin työkaluja tiimin sujuvaan johtamiseen. Valmennus kehittää monipuolisesti myös itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja.

Valmennus on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka olet vasta siirtynyt tai siirtymässä tiimivastaavan rooliin tai muuhun esimiestehtävään. Sekä sinulle uusi tiimivetäjä, joka olet aikaisemmin työskennellyt yhtenä tiimin jäsenenä ja haluat nyt uuden roolisi omaksumiseksi laajentaa ja syventää osaamistasi.

Valmennuksessa opit ja saat varmuutta toiminnan suunnittelemiseen, työtehtävien jakamiseen ja tiimisi motivointiin. Saat myös työkaluja ja menetelmiä tiimisi ohjaamiseen ja kehittämiseen, haastavien vuorovaikutustilanteiden hallintaan sekä erilaisten ongelmatilanteiden ratkomiseen. Käyttämämme harjoitukset ja esimerkit ovat suunniteltu tekniikan alalla työskenteleville.

Hinta

Valmennuksen hinta on 880 € + alv 24 %.

Valmennukseen sisältyy henkilökohtaisen aloitustapaamisen lisäksi neljä iltapäivää tarjoiluineen, joissa paneudutaan eri teemoihin Rastorin pätevien ja ammattitaitoisten asiantuntijoiden johdolla. Tapaamisia täydentävät itsenäisesti suoritettavat verkkokurssit mm. työlainsäädäntöön ja kannattavuuteen liittyen.

Osoita arvostus hyville tyypeille

Työnantajalle valmennus antaa mahdollisuuden perehdyttää uudet tiimivastaavat vaivattomasti uuteen rooliinsa ammattitaitoisina nokkamiehinä. Asiantuntijoiden suunnitteleman valmennuksen aikana osallistujat omaksuvat vastuun yrityksen pelisääntöjen ylläpitämisestä ja pysähtyvät kehittämään omaa toimintaansa kannattavammaksi. Tiimivastaavan ilmoittaminen valmennukseen osoittaa työnantajan kiinnostusta työntekijän antamaan panokseen yritykselle ja toimii kannustuksena sekä palkitsemisen keinona luottopelaajille.

Valmennus voidaan toteuttaa myös räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin. Kysy lisää!