Myynnin johto - liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Koulutus on kehitetty yhteistyössä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, MMA:n kanssa.

Myynnin johto - liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu vaativaa b2b myyntityötä tekevien myyjien esimiehille antamaan työkaluja myynnin johtamisen kehittämiseen jatkuvasti kiristyvässä kilpailutilanteessa. Koulutus on kehitetty yhteistyössä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, MMA:n kanssa.

Ohjelma haastaa sinut pohtimaan, analysoimaan ja kehittämään omaa johtamistapaasi. Johdat sitten myyjiä kasvotusten tai virtuaalisesti, tarvitset koko ajan uusia työkaluja tulokselliseen johtamiseen.
Saat työkaluja vastuualueesi asiakkuusstrategioiden uudistamiseen ja eväitä muutoksen maaliin johtamisesta onnistuneesti. Tutuiksi tulevat myös omat johtamistaidot arjessa sekä talouden kautta johtaminen. Opiskelet verkossa digiajan asiakkaan kohtaamista ja verkostojesi strategista johtamista. Myynnin konkreettinen johtaminen ja oman työn johtaminen sekä ajanhallinta ovat teemoja, joiden avulla vahvistat kokonaisvaltaisesti omaa johtamista. Myös työoikeus ja juridiikan päivitys kuuluvat koulutuksen sisältöön.
Koulutuksen aikana toteutetaan projekti, jota pohjustetaan workshopissa. Edustamasi yritys saa samalla päivitetyt toimintamallit ja projektin mukana tulleet havainnot auttavat kehittämään toimintoja myös koko talon tasolla.

Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla työskennellen, jolloin kaikki tekeminen on hyvin lähellä oikeaa arkea myyntityön johtamisen näkökulmasta.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.
Koulutuksessa suoritetaan liiketoiminnan erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3000 euroa + alv.

Myynnin johto - liiketoiminnan erikoisammattitutkinto