Myynnin ammattitutkinto - Wellness-ala

Ota digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media myyntisi tueksi!

Wellness on noussut pysyväksi trendiksi ja innostaa yhä suurempia joukkoja. Ota myynti ja digitaalinen markkinointi tehokkaasti haltuun ja varmista yrityksesi imagoa tukeva, korkealaatuinen ja monipuolinen näkyminen sosiaalisen median kanavissa.

Oletko hyvinvoinnin puolestapuhuja? Ole mukana ajassa ja kouluttaudu wellness-alan etujoukoissa. Koulutuksessa opit asiakaslähtöisen myynnin kehittämisen, asiakassuhteen hoitamisen, myynnin organisoinnin ja osaat optimoida yrityksesi kotisivut niin, että ne saavat enemmän osumia hakutuloksista, sosiaalisen median profiilisi ovat kunnossa ja osaat rakentaa tehokkaita kampanjoita sekä analysoida niiden tuloksia.

Koulutus soveltuu wellness-alan myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville, jotka haluavat hyödyntää digitaalisuutta ja sosiaalista mediaa paremmin työssään.

Lisätietoja

Koulukseen on mahdollista osallistua oman työn ohessa. Opinnot muodostuvat työelämälähtöisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkkoympäristössä sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Ohjelma sisältää kahdeksan vuorovaikutteista, hyvinvointialan erikoispiirteet huomioivaa koulutuspäivää. Koulutuksessa suoritetaan myynnin ammattitutkinto.

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus ja kesto sekä se miten suoritat tutkinnon.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 900 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 660 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.