Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Kirjakauppojen liiketoiminta on murroksessa

Koulutus yhdistää käytännönläheisellä tavalla kirjakauppa-alan tietouden ja myyntityön. Koulutukseen osallistumalla vahvistat sekä myyntiosaamistasi että kirjakauppa-alan asiantuntemustasi.

Koulutuksen tavoitteena on:
  • auttaa palvelemaan kirjakauppa-alan vaativia asiakkaita asiantuntevammin ja laadukkaammin
  • syventää alan erikoisosaamista ja tuotetuntemusta
  • vahvistaa myynti- ja asiakaspalvelutaitoja
  • lisätä myyntityön ja asiakaspalvelun tavoitteellisuutta ja tuloksellisuutta
  • kehittää ammatillista identiteettiä ja vahvistaa motivaatiota omassa työssä kehittymiseen

Koulutuksen aikana suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinto.

Koulutus on tarkoitettu myyjille ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville henkilöille kirjakauppa-alalla. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on kahden vuoden työkokemus alalta. Tutkinnon suorittamisen edellytyksenä on työpaikka kirjakaupassa.

Lisätietoja

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Kirjakauppaliiton kanssa. Koulutusohjelmaan kuuluu laajimmillaan 12 koulutuspäivää, jotka järjestetään noin kerran kuussa Rastorin Espoon toimipisteessä. Koulutuspäivien välillä tehdään omaan työhön liittyviä tehtäviä verkko-oppimisympäristössä.

Opiskelu kestää noin 1,5 vuotta ja se tapahtuu oman työn ohessa. Koulutuksen aluksi kartoitetaan jokaisen osallistujan osaaminen ja ohjelma räätälöidään vastaamaan juuri hänen kehittymistarpeitaan.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on 940 € (alv 0 %) + Kirjakauppa-alan syventävä osuus 550 € (+ alv 24 %). Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Ilman rahoitusta liiketoiminnan ammattitutkinto ja kirjakauppa-alan syventävä osuus 3 000 € (+ alv 24 %). Kirjakauppa-alan syventäville päiville voit osallistua myös erikseen hintaan 1 000 € (+ alv 24 %).

Libristi - liiketoiminnan ammattitutkinto

Libristien oma koulutus - tutustu esitteeseen