Myynnin ammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media

Uutta myyntiä uusin välinein!

Ovatko digitaaliset myynti- ja markkinointimenetelmät jo käytössä yrityksessäsi? Käytätkö verkkokauppaa osana liiketoimintaasi?

Tule mukaan myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen tähtäävään syventävään koulutukseen - Uutta myyntiä uusin välinein. Koulutus tarjoaa sinulle uusia menetelmiä ja työkaluja sekä suunnitelmallisuutta markkinoinnin sekä omien myyntimenetelmiesi ja -taitojesi kehittämiseen. Samalla sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. 

Koulutuksessa opit miten:

  •    johdat omaa myyntityötä
  •    rakennat houkuttelevan tuotteen tai palvelun
  •    kohdistat ja säästät markkinoinnissa
  •    otat käyttöösi sähköiset myynti- ja markkinointivälineet
  •    kehität verkkokauppaa lisämyynnin välineenä
  •    hyödynnät sosiaalista mediaa markkinoinnissa.

Koulutus sopii yrityksen myynnistä, markkinoinnista ja/tai viestinnästä vastaaville henkilöille.

Lisätietoja

Koulutusohjelma muodostuu innostavista käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää n. 10-12 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat 1,5 vuodelle. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan myynnin ammattitutkinnon.

Utbildningens närstudiedagar ordnas på finska, men examen kan avläggas även på svenska.

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä se, miten suoritat tutkinnon.

Oletko myynnin ammattitutkinnon sijaan kiinnostunut suorittamaan yrittäjän ammattitutkinnon tai tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon?