Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median valmennus - 6 päivän tehokoulutus

Uutta myyntiä uusin digitaalisin välinein

Ovatko digitaaliset myynti- ja markkinointimenetelmät jo yrityksesi käytössä? Käytätkö verkkokauppaa osana yrityksesi liiketoimintaa? Suosittu valmennus alkaa taas - ilmoittaudu pian!

Ota digitaalinen markkinointi tehokkaasti haltuun kuudessa päivässä ja varmista yrityksesi imagoa tukeva, korkealaatuinen ja monipuolinen näkyminen sosiaalisen median kanavissa. Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median kuuden päivän valmennuksessamme saat käytännönläheisiä oppeja digimaailmaan. Tehokoulutuksen hyöty sinulle ja yrityksellesi on konkreettinen: koulutuksen lopputuloksena osaat optimoida yrityksesi kotisivut niin, että ne saavat enemmän osumia hakutuloksista, sosiaalisen median profiilisi ovat kunnossa ja osaat rakentaa tehokkaita kampanjoita sekä analysoida niiden tuloksia, sekä saat valmiudet toteuttaa tehokkaan verkkokaupan. 

Valmennus perehdyttää digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median parhaisiin käytäntöihin sekä teoriassa että käytännössä. Valmennuksessa rakennetaan digitaalisen markkinoinnin kampanja Google AdWordsin avulla sekä optimoidaan ja analysoidaan omien kampanjoiden tehokkuutta.

Koulutuspäivien teemoina esimerkiksi:

  • Verkkokaupan toteutus ja markkinointi
  • Hakukoneoptimointi & Google Analytics
  • Google AdWords –markkinointi
  • Sisältöstrategia somessa ja videomarkkinointi
  • LinkedIn + Facebook työpaja
  • Twitter + Instagram työpaja

Valmennus sopii yrittäjille ja yritysten markkinoinnista, viestinnästä ja myynnistä vastaaville henkilöille, jotka haluavat hyödyntää sosiaalista mediaa paremmin työssään.

Valmennuksen hinta on 1900 € + alv 24 %.

KATSO myös tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon, yrittäjän ammattitutkintoon tai myynnin ammattitutkintoon valmistavat pidempikestoiset koulutuksemme!