Oston valmennusohjelma

Tule mukaan kehittämään osaamistasi yhdessä muiden ostotoiminnan ammattilaisten kanssa!

Kaupankäynnin perusasioita ovat ostaminen ja myyminen. Hankinta- ja ostotoimintaa kehittämällä parannetaan yrityksen kilpailukykyä ja tuloksellisuutta. Tehokkaalla ostotoiminnalla lisätään myös asiakastyytyväisyyttä ja tehostetaan kassavirtaa. 

Valmennuksen painopisteinä ovat ostotoiminnan kokonaisuuden ymmärtäminen osana laajempaa toimitusketjua, ostotoimintaan vaikuttavat prosessit ja strategiat sekä ostotoiminnan mittaaminen ja kehittäminen. 
Kuopiossa toteutettavan oston valmennusohjelman tavoitteena on kehittää osallistujien osto- ja hankintatoimen kokonaisvaltaista osaamista.

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet hankintatoimen parissa ja haluat ymmärtää ostotoiminnan vaikutuksia organisaatiosi muihin toimintoihin ja saada kokonaiskäsityksen ostotoimintaan liittyvistä osa-alueista. Ohjelma soveltuu myös kokeneille ostajille.

Oston valmennusohjelman rakenne

Valmennusohjelma toteutuu joustavasti työn ohessa. Se koostuu kuudesta lähipäivästä ja etäopiskelusta verkko-oppimisympäristössä. Lisäksi ohjelmaan sisältyy kehittämistyö, jonka avulla kehität oman organisaatiosi ostotoimintaa.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1500 euroa + alv 24 %. Koulutus voidaan toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle. Kysy lisää!