Strateginen johtaja

Ketterällä strategialla tehokkaammin tuloksiin

Kaipaako vastuualueesi tai organisaatiosi strategia ravistelua ja uusia näkökulmia? Oletko kiinni johtamisen myyteissä, kun niitä tulisi murtaa ja kyetä uudistumaan? Tunnetaanko teillä organisaationne strategia ja osataanko sitä toteuttaa käytännön tasolla?

Osa johtajan ammattitaitoa on kyky ajatella strategisesti. Yhtä tärkeää on pystyä viestimään strategiasta niin, että tämä näkyy myös käytännön toimenpiteinä omalla vastuualueella. Perinteinen strategiamalli saattaa hidastaa ja jäykistää toimintaa. Modernin johtamisen ketterä strategia on merkittävä keino varmistaa kilpailutilanteessa menestyminen.

Koulutuspäivämme tavoitteena on ottaa käyttöön tehokkaan strategisen analyysin menetelmät ja tunnistaa oma rooli vahvana strategiavaikuttajana. Onnistuessaan johtaja saa ihmiset innostumaan ja työskentelemään yhdessä saadakseen aikaan paremmat tulokset!

Koulutus sopii esimiehille ja johtajille, jotka tarvitsevat eväitä uuteen johtamistapaan, ketterämmän strategian käyttöönottoon ja muutoksen johtamiseen. 

Hinta

390 euroa + alv 24 % (Helsinki)
250 euroa + alv 24 % (Kuopio)