Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – varhaiskasvatusala

Uusi koulutus päiväkotien johtajille, esimiehille ja päiväkotiyrittäjille!

Hae uusia näkökulmia itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen! Koulutuksesta saat työkaluja käytännön johtamistyöhön, opit tunnistamaan keskeisiä muutoksia toimintaympäristössä ja kehityt kokonaisuuksien hallinnassa. Saat myös erinomaisen mahdollisuuden verkottua.

Koulutus soveltuu yksityisten ja julkisten päiväkotien johtajille, esimiehille ja päiväkotiyrittäjille. Koulutuksen tavoitteena on nostaa esiin varhaiskasvatuksen ajankohtaisia teemoja ja kehittää osallistujien osaamista liittyen varhaiskasvatusyksikköjen johtamiseen ja kehittämiseen. Koulutuksen jälkeen osaat johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksesi tai vastuualueesi toimintaa entistä paremmin. Osaat myös johtaa yrityksesi tai vastuualueesi henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Sisältö

Koulutus koostuu työssä tapahtuvasta oppimisesta, tehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä innostavista koulutuspäivistä, joissa teemoina mm.

  • varhaiskasvatuksen johtaminen kunnassa
  • yksityisen päiväkodin ja päiväkotiketjun johtaminen
  • päiväkotirakentaminen ja yksityistämisen murros
  • palvelusetelitoiminta
  • uusi varhaiskasvatuslaki 2018
  • varhaiskasvatuksen tulevaisuus.
Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on 400 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto - varhaiskasvatusala -esite