Hoppu on hanurista – valmennus kiireen taltuttamiseen

Tiedätkö, miten kitket kiireen? Suuri osa ihmisistä kärsii isosta työkuormasta, stressistä ja hallitsemattomasta kiireestä, eikä työuupumuskaan ole harvinaista.

Osallistu valmennukseen, jossa tartutaan kiireeseen konkreettisesti ja annetaan eväät kiireen hallitsemiseen. Saat tehokkaita välineitä, joiden avulla voit hallita paremmin omaa aikaasi, toimia tehokkaammin, edistää jaksamistasi sekä saada enemmän tulosta aikaan.

Valmennus on suunnattu erityisesti asiantuntija-, esimies- ja johtamistehtävissä toimiville ja se räätälöidään osallistujien tarpeiden pohjalta.

Toteutus

Valmennuksen kesto on n. 3 kuukautta ja se koostuu viidestä vuorovaikutteisesta maanantai-iltapäivästä sekä webinaarista. Päivien välissä taltutat kiirettä itsenäisesti työkalujen ja ryhmän tuen avulla.

Osallistujat saavat valmennuksessa kirjan Hoppu on hanurista – 12 askelta kiireen kitkemiseen. Kirjassa pureudutaan kiireen syihin ja seurauksiin hauskojen ja mielenkiintoisten arkielämän kertomusten värittämänä.

Sisältö 

1. päivä 8.10.2018 klo 15-18:
Hopun loppu

Ensimmäisessä kokoontumisessa luodaan pohjaa toimivalle ajanhallinnalle ja paremmille toimintatavoille ja innostutaan treenaamaan toimintatapamme uudelle uralle. Pohditaan, mistä kiire johtuu ja miten se voidaan taltuttaa. Ymmärretään, miksi usein epäonnistutaan juurruttamaan uudet työtavat. Lisäksi tärkeä askel ajanhallintaan on saada järjestystä elämään.

2. päivä 29.10.2018 klo 15-18: 
Työkalupakki tehokkuuteen ja ajanhallintaan

Iltapäivän aikana käsitellään tehokkaan ajanhallinnan suunnittelua ja välineistöä: pitkän aikavälin suunnittelu, strateginen suunnittelu, viikkosuunnittelu ja päiväsuunnittelu. Arjessa muokkaat työkalut omaan tekemiseesi ja viet oppimasi käytäntöön. Käyt käytännönläheisesti läpi omien tavoitteiden sekä työn tavoitteiden kautta priorisointia. Opit tärkeiden tavoitteiden kiteyttämisen ja asioiden priorisoinnin taitoja. Tiedät mitä tehdä, kun vaatimuksia satelee monelta taholta, ja miten hallitset sitä, mikä on tärkeintä.

3. päivä 19.11.2018 klo 15-18:
Luopumisen taito

Tärkeimpiin asioihin keskittymällä saadaan enemmän aikaan. Ymmärrät poisjättämisen taidon osana priorisointia. Miten ja missä tilanteissa sanot ei? Kehität luopumisen taitoasi.

4. päivä 10.12.2018 klo 15-18:
Tasapainon saavuttaminen

Miten vahvistetaan omaa energiaa ja elämän tasapainottamista kaikilla elämän osa-alueilla? Miten onnistutaan oman itsen johtamisessa? Tasapaino itsensä kanssa tuo valtavasti voimavaroja myös työhön ja se heijastuu myös työyhteisöön. Miten katkaiset kiirekierteen? Opit tunnistamaan aikavarkaat ja saat keinoja niiden taltuttamiseksi. 

5. päivä 14.1.2019 klo 15-18:
Ajanhallinta on yhteinen asia

Muut ihmiset vaikuttavat myös ajanhallintaamme. Sen, minkä juuri saamme järjestykseen, toiset tyrivät. Miten voit edistää muiden palveluketjussa olevien ihmisten aikataulussa pysymistä? Tartutaan kokouksiin, ennakkosuunnitteluun, prosesseihin ja aikavarkaiden taltuttamiseen sekä siihen, miten saat ne muut pysymään aikataulussa.

Kouluttajat:

Maarika Maury, toimitusjohtaja, Kissconsulting Oy
Maarika on toiminut valmennusyritys Kissconsulting Oy:n toimitusjohtajana ja päävalmentajana jo 25 vuoden ajan. Hänellä on pitkä ja syvällinen kokemustausta eri alojen organisaatioissa ja hän on valmentanut erityisesti strategisten suuntien kiteytyksessä ja jalkautuksessa organisaation jokaiselle tasolle.

Jaana Tuomila, kehitysjohtaja, Kissconsulting Oy
Jaana on taitava palvelu- ja myyntikonseptien sekä kirkkaiden strategioiden rakentaja ja hallitsee suvereenisti elintärkeän yksinkertaistamisen taidon. Hän on innostava valmentaja, joka kahmii valmennuksistaan loistavaa asiakaspalautetta.

Hinta

Valmennuksen hinta on 887 € + alv. 24%.