HR-valmennus

Lisää osaamista ja työkaluja HR-asioiden hoitamiseen!

Tarvitsetko lisää osaamista ja työkaluja HR-asioiden hoitamiseen? Kaipaatko HR-roolisi tueksi syvällistä osaamista tietyistä henkilöstöhallinnon osa-alueista?

Lähde mukaan HR-valmennukseen! Valmennuksen kouluttajat ovat omien alojensa asiantuntijoita, joilla on vankka käytännön kokemus ja työelämälähtöinen lähestymistapa. Valmennukseen  osallistuvilta ei edellytetä aiempaa henkilöstöhallinnon koulutusta.

HR-valmennus sopii henkilöstöasioiden parissa työskenteleville ja niistä vastaaville henkilöille, kuten esimerkiksi HR-assistentit ja -päälliköt, esimiehet, talousja palkkahallinnon työntekijät, työsuojeluhenkilöstö sekä yrittäjät. Valmennus sopii hyvin myös HR-tehtäviin siirtyville henkilöille.

Valmennukseen voit osallistua joustavasti työn ohessa, se koostuu neljästä valmennuspäivästä. Ohjelman lopuksi suoritetaan työhyvinvointikortti. Valmennus antaa sinulle tiiviin tieto- ja työkalupaketin HR-asioiden hoitoon. Tule mukaan kehittämään HR-osaamistasi yhdessä muiden henkilöstöhallinnon parissa työskentelevien kanssa!

Hinta
1290 euroa + alv 24 %. Mahdollisuus osallistua myös yksittäisille valmennuspäiville, hinta 350 euroa/pv + alv 24 %.