Tiiminvetäjän valmennusohjelma

Työkaluja ja valmiuksia tiiminvetäjänä toimimiseen!

Toimitko tiiminvetäjänä tai oletko siirtymässä lähiesimiestehtäviin? Tarvitsetko työkaluja ja valmiuksia tehtävässä toimimiseen?

Tiiminvetäjänä toimiminen edellyttää monenlaisia tietoja ja taitoja. Asiantuntijaosaamisen lisäksi työssä tarvitaan muun muassa yhteistyötaitoja sekä ongelmanratkaisu- ja motivointikykyä. Tiiminvetäjän valmennusohjelma tarjoaa laajan valikoiman työkaluja tiimin menestyksekkääseen johtamiseen. Valmennus kehittää monipuolisesti osallistujien itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja.

Valmennusohjelma soveltuu sinulle, jos jo toimit tiiminvetäjänä tai olet siirtymässä tiiminvetäjän/vastaavan tai muuhun lähiesimiestehtävään. Valmennusohjelma antaa sinulle työkaluja ja valmiuksia tiiminvetäjänä toimimiseen kuten toiminnan suunnitteluun ja ohjaamiseen, työyhteisöviestintään sekä tiimityöskentelyn kehittämiseen.

Valmennusohjelman voit suorittaa joustavasti työn ohessa. Lähipäivät ovat käytännönläheisiä ja vuorovaikutteisia, joten saat koulutuksen opit ja työkalut oman tiimisi ja organisaatiosi käyttöön välittömästi.

Tule mukaan kehittämään osaamistasi muiden tiimitoiminnan ja lähiesimiestyön parissa työskentelevien kanssa!

Valmennuksen hinta: 1500 euroa + alv 24 %