Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto

Lisää tulosta osaavalla esimiestyöllä

Vahvista asiakaspalvelun, esimiestyöskentelyn ja myynnin johtamisen osaamistasi! Koulutus antaa valmiudet suunnitella työsi entistä tavoitteellisemmin ja tuloksekkaammin. Kehität omaa ammatillista identiteettiäsi ja vahvistat motivaatiotasi omassa työssäsi kehittymiseen. Saat lisäksi uusia näkökulmia työhösi ja pääset verkostoitumaan muiden alan osaajien kanssa.

Koulutus valmistaa suorittamaan kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon.  Tutkinnon suorittaneella on laaja-alaiset taidot työskennellä joustavasti kaupan alan esimiestehtävissä sekä edellytykset ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan. Tutkinnon suorittamisesta saatava tutkintotodistus on virallinen osoitus osaamisestasi, mikä vahvistaa asemaasi työelämässä.

 
Koulutuksen teemoja ovat mm:
  • Kaupan alan tulevaisuuden mahdollisuudet ja niiden tunnistaminen
  • Yrityksen strategia, toimintasuunnitelma ja vuosikello
  • Talous ja lukujen avulla johtaminen
  • Myynnin johtaminen ja digitaalisuuden hyödyntäminen
  • Modernin markkinoinnin mahdollisuudet
  • Esimiehen viestintä ja vaikuttamisen keinot
  • Ajankäytön hallinta, tehokas toiminta ja tulos
  • Osaamisen johtaminen ja kehittäminen
  • Työhyvinvoinnin johtaminen

Kouluttajina toimivat omien alojensa kokeneet asiantuntijat.

Kenelle koulutus on tarkoittu:

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit esim. vähittäiskaupassa oman yksikkösi tai osastosi esimiehenä. Vastaat yksikkösi toiminnasta ja taloudellisesta kannattavuudesta sekä osallistut liiketoiminnan suunnitteluun. Koulutus soveltuu myös muiden toimialojen esimiehille sekä vastuullisissa asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille. Tutkinnon suorittamisen edellytyksenä on työpaikka edellä kuvatun kaltaisissa tehtävissä.

Lisätietoja

Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta sisältäen n. 10 koulutuspäivää. Koulutukseen osallistutaan oman työn ohessa. Koulutuspäivien välillä tehdään omaan työhön liittyviä tehtäviä verkko-oppimisympäristössä ja kehitetään omaa osaamista työpaikalla tapahtuvan oppimisen avulla. Koulutuksen aluksi kartoitetaan osallistujan osaaminen ja ohjelma räätälöidään vastaamaan juuri hänen kehittymistarpeitaan.

 
Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 €. Koulutus voidaan toteuttaa myös oppisopimuksena, jolloin se on opiskelijalle maksuton. HUOM! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti.

Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto -esite