Onko sinulla tositarinoita työstä? Meillä on innokkaita kuulijoita.

Oletko kartuttanut työkokemusta, ehkä myös kantapään kautta, ja haluat jakaa osaamistasi myös muille? Pystytkö esiintymään pyörtymättä, mahdollisesti jopa nauttien siitä? Tule kertomaan asiakkaillemme, millaista työ ja työelämä omalla alallasi on!

Innostuitko, ja haluaisit jakaa näkemyksiäsi aiheesta vaikka puolen tunnin verran silloin tällöin? Kuvaile vapaamuotoisesti, miten pidät yllä tämän aihepiirin osaamistasi. Kerro myös, millaisia asiakkaan haasteita olet urallasi onnistunut ratkaisemaan ja miten. Lava on vapaa – jätä viesti, video tai vaikka äänimerkki ja cv:si oheisella lomakkeella.

Kanssamme pääset ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia ja kehittämään sitä kautta suomalaista työelämää ja omaa alaasi. Pääset verkostoitumaan muiden alasi asiantuntijoiden kanssa, mutta myös mukaan projekteihin, jotka ovat oman osaamisalueesi ulkopuolella. Solmit kontakteja yrityselämään ja saat uusia ideoita omien tai organisaatiosi palveluiden kehittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Tehdään yhteistyötä, kehitetään uutta, parannetaan vanhaa ja inspiroidutaan yhdessä!

Rastor muodostaa yhdessä Markkinointi-instituutin kanssa valtakunnallisen yhteenliittymän, jonka missiona on yritysten, työn ja osaamisen uudistaminen. Konsernillamme on toimipisteet Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa.

Liitetiedostot

Sallitut tiedostotyypit: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods avi mov mp3 mp4 wav gif jpg png.
Tiedoston maksimikoko on 5 MB.