Yrittäjän ammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media

Digitalisaatio kiihtyy. Oletko yrittäjänä ajan hermolla? Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva yrittäjän ammattitutkinto auttaa sinua ottamaan haltuun keinot, joilla tavoitat asiakkaasi entistä tehokkaammin.

Koulutuksessa kehität liiketoimintaasi ja nostat yrityksesi näkyvyyttä. Opit käyttämään digitaalista markkinointia ja sosiaalisen median kanavia tuloksekkaasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi tuot suunnitelmallisuutta myynnin sekä markkinoinnin toteuttamiseen ja tavoitat asiakkaasi entistä paremmin.

Koulutuksen teemat johdattelevat toteuttamaan markkinointia asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti:

  • Toimintaympäristö, strategiset valinnat ja LT-mallit
  • Brändin rakentaminen ja digitaaliset kanavat
  • Sosiaalinen media markkinoinnissa
  • Sisältöstrategia ja videomarkkinointi
  • Google Analytics & Google AdWords -markkinointi
  • Tuotteistaminen
  • Hakukoneoptimointi
  • Verkkokauppa haltuun

Lähiopetuspäivillä pääset mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin näistä ja monista muistakin aiheista. Verkostoituminen kollegojen kanssa tuo uusia näkökulmia opiskeluun.

Koulutus sopii yrittäjille, joilla yritystoiminta on jo käynnissä ja jotka haluavat kehittää yrityksensä myyntiä ja markkinointia sekä sähköistä liiketoimintaa.

Lisätietoja

Koulutusohjelma muodostuu innostavista, käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää n. 10-12 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat noin vuoden ajalle. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan yrittäjän ammattitutkinnon.

Utbildningens närstudiedagar ordnas på finska, men examen kan avläggas även på svenska.

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä se, miten suoritat tutkinnon.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on opiskelijalle maksuton.

Kuuntele tyytyväisen yrittäjän, Annuski Arbanin, mietteitä koulutuksesta:

Oletko yrittäjän ammattitutkinnon sijaan kiinnostunut suorittamaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon?