Digiajan johtaja

Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET) ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (YJEAT) uudistuvat. 1.1.2019 alkaen tutkinnon nimi on johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman yksilölliset ja joustavat opinnot, olemme keskittäneet johtamisen ja yritysjohtamisen tutkinnon koulutuksen Espoon toimipisteen osalta Rastorin kanssa samaan konserniin kuuluvan Markkinointi-instituutin tarjontaan.

Muutos ei koske Rastorin Kuopion, Oulun eikä Turun yksiköissä järjestettävää johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutusta eikä Espoon toimipisteessä järjestettävää järjestöjen tarpeisiin räätälöityä Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutusta.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto käynnistyy Markkinointi-instituutin Espoon toimipisteessä useita kertoja vuodessa. Voit lukea koulutuksesta lisää täältä: https://www.markinst.fi/koulutus/johtamisen-ja-yritysjohtamisen-erikoisammattitutkinto/ 

Lisätietoja antaa: Tiina Bergholm, tiina.bergholm@rastor.fi tai puh. 040 661 0254