Ajankohtaista

70 artikkelia
Ajankohtaista

Työpaikkojen ”Tinder” tarjoaa riskittömämpää rekrytointia

Organisaatioissa ei aina hahmoteta tarkalleen, millaista osaamista niiltä puuttuu. Osaamisvaje jää täyttämättä, jos sitä ei pystytä sanoittamaan avoimeksi työpaikkailmoitukseksi. Silloin täydellinen mätsi voikin syntyä rekrytointiin tähtäävässä koulutuksessa.

Blogi

Taitava johtaja vaihtaa rooliaan tilanteen mukaan

Olen työurallani saanut nähdä monenlaisia johtamisen tapoja. Tulosta syntyy mitä erilaisimmilla tyyleillä, mutta tilannetajun merkitystä ei voi liikaa korostaa. Onneksi sitäkin voi kehittää.

Blogi

Olisko syytä uudistua?

Uudistuminen vaatii lähes poikkeuksetta ponnistelua, uurastusta ja hikeä. Täytyy opetella sietämään henkistä tai fyysistä kipua, jotta voi nousta uudelle tasolle. Oli kyse sitten työelämästä tai ammattilaisurheilusta, samat pelisäännöt pätevät.

Asiakkaidemme kokemuksia

Motivoiva koeajo poiki yli 10 uutta työsopimusta

Tämän päivän automyyjät eivät vain myy autoja. Siksi LänsiAuto allekirjoitti työsopimukset yli 10 uuden Account Managerin kanssa. He starttasivat uransa paalupaikoille Rastorin, TE-toimiston sekä ELY-keskuksen yhteistyönä järjestämän rekrykoulutuksen innoittamina.

Ajankohtaista

Vietämme Oppisopimusviikkoa 5.–11.11.2018

Oppisopimusviikkoa vietetään valtakunnallisesti 5.–11.11.2018. Viikon teema on tulevaisuuden työt, taidot ja talentit. Viikon tarkoituksena on, että mahdollisimman moni saisi kuulla oppisopimusopiskelun mahdollisuuksista.

Blogi

Tuotekehitys on joukkuelaji

Tuotteita ja palveluja kehittävillä on ikävä tapa ulkoistaa projektistaan sekä kollegat että potentiaaliset asiakkaat. Tuloksena saattaa olla uusi tuote, joka ei myy.

Hoppu on hanurista - valmennus kiireen taltuttamiseen
Blogi

Onko koulutusinvestointisi vaikuttavaa?

Kun puhumme koulutuksesta, käytämme usein sanoja oppiminen, uudistuminen, muutos, kehitys, kasvu. Kaikki positiivisia ja dynaamisia sanoja. Mitä näiden positiivisten asioiden seurauksena syntyy, mikä on niiden vaikuttavuus?

Blogi

Alasti työvaatteiden alla

Työyhteisön terveys ja toimivuus eivät ole ollenkaan itsestäänselvyyksiä. Ne edellyttävät tukirakenteiden vahvuutta, hyvää johtamisosaamista ja ennen kaikkea koko henkilöstön taitoa toimia työelämässä ja työyhteisössä, toimia yhdessä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Blogi

Nokkamies - todistuksella vai ilman?

Rakennusalan koulutus tulee nähdä Suomessa laajasti. Koulutusta tarvitaan kaikilla tasoilla, aina muurareista työmaiden päällikköihin asti.

Blogi

Taltuta työuupumus opiskelemalla

Eräänä aamuna havahduin junassa siihen, ettei töihin meneminen tuntunutkaan enää samalta kuin ennen. Tunnistin työuupumuksen merkit kun rakastamani arki oli muuttunut ahdistavaksi oravanpyöräksi. Oli tehtävä jotain...

Asiakkaidemme kokemuksia

Kun opiskelu tukee työntekoa, kaikki voittavat

KV Turva Oy:n osakasta, asiakaspäällikkö Samuli Heikkistä voi sanoa superopiskelijaksi. Jo kolmatta erikoisammattitutkintoa suorittava Heikkinen pitää työn ja opiskelun yhdistämistä loistavana keinona kehittää uraa ja erikoistua.

Blogi

Itseohjautuva aikuisopiskelija – yksinäinen susiko?

Itseohjautuvuus -käsite on liitetty aikuiskoulutukseen jo pitkään. Opiskelijan omaa aktiivista roolia on korostettu ja tämä on myös vaikuttanut aikuiskoulutuksessa muokkaamalla monimuoto-opetuksen menetelmiä laaja-alaisemmiksi. Mitä itseohjautuvuus sitten oikein tarkoittaa – itsenäistä opiskelua ja yksin suoriutumistako?

Asiakkaidemme kokemuksia

Koulutuksen anti linkittyi päivittäiseen työhön

Helaform Oy:n kotimaan myynnissä toimiva Petri Asikainen kaipasi lisää varmuutta myyntitilanteisiin ja omaan tekemiseensä. Myynnin ammattitutkinto kehitti hänen taitonsa aivan uudelle tasolle.

Ajankohtaista

95 prosenttia asiakkaistamme suosittelee Rastoria

95 prosenttia valmistuneista suosittelee Rastoria. Kyselyyn kutsuttiin kaikki Rastorista vuonna 2017 valmistuneet opiskelijat, ja siihen vastasi 286 valmistunutta. Kysely toteutettiin sähköpostitse 21.3.-30.3.2018 välisenä aikana.