Ajankohtaista

76 artikkelia
Asiakkaidemme kokemuksia

Työelämän sisäpiirissä

Samuel Rossi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt luoda uraa. Rossi tunnetaan Instagramin Siloposkisusannana, mutta hän on ennen kaikkea yrittäjä ja sarjaopiskelija.

Johtamisen koulutukset ja valmennukset
Blogi

Menikö osaamisesi viimeinen käyttöpäivä?

Maaginen virstanpylväs, kymmenen vuotta saman työnantajan palveluksessa, saavutettu. Käänsin katseeni taakse ja mietin matkaa, jonka olen Rastorin kanssa kulkenut tähän asti. Miten paljon työelämä ja osaamistarpeet ovatkaan muuttuneet kymmenessä vuodessa!

Ajankohtaista

Työpaikkojen ”Tinder” tarjoaa riskittömämpää rekrytointia

Organisaatioissa ei aina hahmoteta tarkalleen, millaista osaamista niiltä puuttuu. Osaamisvaje jää täyttämättä, jos sitä ei pystytä sanoittamaan avoimeksi työpaikkailmoitukseksi. Silloin täydellinen mätsi voikin syntyä rekrytointiin tähtäävässä koulutuksessa.

Blogi

Taitava johtaja vaihtaa rooliaan tilanteen mukaan

Olen työurallani saanut nähdä monenlaisia johtamisen tapoja. Tulosta syntyy mitä erilaisimmilla tyyleillä, mutta tilannetajun merkitystä ei voi liikaa korostaa. Onneksi sitäkin voi kehittää.

Blogi

Olisko syytä uudistua?

Uudistuminen vaatii lähes poikkeuksetta ponnistelua, uurastusta ja hikeä. Täytyy opetella sietämään henkistä tai fyysistä kipua, jotta voi nousta uudelle tasolle. Oli kyse sitten työelämästä tai ammattilaisurheilusta, samat pelisäännöt pätevät.

Asiakkaidemme kokemuksia

Motivoiva koeajo poiki yli 10 uutta työsopimusta

Tämän päivän automyyjät eivät vain myy autoja. Siksi LänsiAuto allekirjoitti työsopimukset yli 10 uuden Account Managerin kanssa. He starttasivat uransa paalupaikoille Rastorin, TE-toimiston sekä ELY-keskuksen yhteistyönä järjestämän rekrykoulutuksen innoittamina.

Ajankohtaista

Vietämme Oppisopimusviikkoa 5.–11.11.2018

Oppisopimusviikkoa vietetään valtakunnallisesti 5.–11.11.2018. Viikon teema on tulevaisuuden työt, taidot ja talentit. Viikon tarkoituksena on, että mahdollisimman moni saisi kuulla oppisopimusopiskelun mahdollisuuksista.

Blogi

Tuotekehitys on joukkuelaji

Tuotteita ja palveluja kehittävillä on ikävä tapa ulkoistaa projektistaan sekä kollegat että potentiaaliset asiakkaat. Tuloksena saattaa olla uusi tuote, joka ei myy.

Hoppu on hanurista - valmennus kiireen taltuttamiseen
Blogi

Onko koulutusinvestointisi vaikuttavaa?

Kun puhumme koulutuksesta, käytämme usein sanoja oppiminen, uudistuminen, muutos, kehitys, kasvu. Kaikki positiivisia ja dynaamisia sanoja. Mitä näiden positiivisten asioiden seurauksena syntyy, mikä on niiden vaikuttavuus?

Blogi

Alasti työvaatteiden alla

Työyhteisön terveys ja toimivuus eivät ole ollenkaan itsestäänselvyyksiä. Ne edellyttävät tukirakenteiden vahvuutta, hyvää johtamisosaamista ja ennen kaikkea koko henkilöstön taitoa toimia työelämässä ja työyhteisössä, toimia yhdessä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Blogi

Nokkamies - todistuksella vai ilman?

Rakennusalan koulutus tulee nähdä Suomessa laajasti. Koulutusta tarvitaan kaikilla tasoilla, aina muurareista työmaiden päällikköihin asti.