Ajankohtaista

63 artikkelia
Ajankohtaista

Vietämme Oppisopimusviikkoa 5.–11.11.2018

Oppisopimusviikkoa vietetään valtakunnallisesti 5.–11.11.2018. Viikon teema on tulevaisuuden työt, taidot ja talentit. Viikon tarkoituksena on, että mahdollisimman moni saisi kuulla oppisopimusopiskelun mahdollisuuksista.

Blogi

Tuotekehitys on joukkuelaji

Tuotteita ja palveluja kehittävillä on ikävä tapa ulkoistaa projektistaan sekä kollegat että potentiaaliset asiakkaat. Tuloksena saattaa olla uusi tuote, joka ei myy.

Ajankohtaista

Haemme asiantuntijaverkostoomme uusia asiantuntijoita!

Etsimme nyt asiantuntijaverkostoomme pikaisesti uusia asiantuntijoita! Yhteistyön laajuus voi vaihdella mahdollisuuksiesi ja osaamisesi mukaan muutamasta päivästä vuodessa jopa kuukausittaisiin toimeksiantoihin.

Hoppu on hanurista - valmennus kiireen taltuttamiseen
Blogi

Onko koulutusinvestointisi vaikuttavaa?

Kun puhumme koulutuksesta, käytämme usein sanoja oppiminen, uudistuminen, muutos, kehitys, kasvu. Kaikki positiivisia ja dynaamisia sanoja. Mitä näiden positiivisten asioiden seurauksena syntyy, mikä on niiden vaikuttavuus?

Blogi

Alasti työvaatteiden alla

Työyhteisön terveys ja toimivuus eivät ole ollenkaan itsestäänselvyyksiä. Ne edellyttävät tukirakenteiden vahvuutta, hyvää johtamisosaamista ja ennen kaikkea koko henkilöstön taitoa toimia työelämässä ja työyhteisössä, toimia yhdessä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Blogi

Nokkamies - todistuksella vai ilman?

Rakennusalan koulutus tulee nähdä Suomessa laajasti. Koulutusta tarvitaan kaikilla tasoilla, aina muurareista työmaiden päällikköihin asti.

Blogi

Taltuta työuupumus opiskelemalla

Eräänä aamuna havahduin junassa siihen, ettei töihin meneminen tuntunutkaan enää samalta kuin ennen. Tunnistin työuupumuksen merkit kun rakastamani arki oli muuttunut ahdistavaksi oravanpyöräksi. Oli tehtävä jotain...

Asiakkaidemme kokemuksia

Kun opiskelu tukee työntekoa, kaikki voittavat

KV Turva Oy:n osakasta, asiakaspäällikkö Samuli Heikkistä voi sanoa superopiskelijaksi. Jo kolmatta erikoisammattitutkintoa suorittava Heikkinen pitää työn ja opiskelun yhdistämistä loistavana keinona kehittää uraa ja erikoistua.

Blogi

Itseohjautuva aikuisopiskelija – yksinäinen susiko?

Itseohjautuvuus -käsite on liitetty aikuiskoulutukseen jo pitkään. Opiskelijan omaa aktiivista roolia on korostettu ja tämä on myös vaikuttanut aikuiskoulutuksessa muokkaamalla monimuoto-opetuksen menetelmiä laaja-alaisemmiksi. Mitä itseohjautuvuus sitten oikein tarkoittaa – itsenäistä opiskelua ja yksin suoriutumistako?

Asiakkaidemme kokemuksia

Koulutuksen anti linkittyi päivittäiseen työhön

Helaform Oy:n kotimaan myynnissä toimiva Petri Asikainen kaipasi lisää varmuutta myyntitilanteisiin ja omaan tekemiseensä. Myynnin ammattitutkinto kehitti hänen taitonsa aivan uudelle tasolle.

Ajankohtaista

95 prosenttia asiakkaistamme suosittelee Rastoria

95 prosenttia valmistuneista suosittelee Rastoria. Kyselyyn kutsuttiin kaikki Rastorista vuonna 2017 valmistuneet opiskelijat, ja siihen vastasi 286 valmistunutta. Kysely toteutettiin sähköpostitse 21.3.-30.3.2018 välisenä aikana.

Asiakkaidemme kokemuksia

me&i-myyjät rakastavat myyntiä

46 innostunutta me&i-myyjää suoritti myynnin ammattitutkinnon. He hyödyntävät oppimaansa vaatekutsuilla sekä tuotteiden irtomyynnissä – ja tekevät kaiken koko sydämellä.

Blogi

”Bling” – yhteistyömahdollisuusko siellä kilahti?

”Bling”, ja taas tuli kaveripyyntö Facebookiin. Hyväksynkö hänet kaverikseni vai en? Tunnenko hänet niin hyvin, että kadullakin tunnistan hänet? Vai haluanko kasvattaa vain kaverilistaani mahdollisen verkostoitumisen ja yhteistyön toivossa, vaikka en edes oikeassa elämässä tunnistaisi häntä.

Ajankohtaista

Huomaatko, mihin tuntisi kuluvat?

Aika rientää ja kello tikittää. Kiireiset johtajat ja asiantuntijat työskentelevät usein myös vapaa-ajalla, hyvinvointinsa kustannuksella. Onko tästä tilanteesta mahdollista päästä pois?

– Aikaa et voi hallita, mutta valintojasi voit, sanoo Katri Kanerva, asiakasratkaisupäällikkö Rastorilta.

Blogi

Tämä on niin nähty

Savossa on sanonta ”kyvyttömät tiettää haluttomilla mahottomia”. Mielestäni kuvastaa hyvin nykypäivän tilaa niin laajemmalla perspektiivillä kuin organisaatiotasollakin. Ainakin olen ollut aistivinani. Ympäröivän maailman vaatimukset suhteessa omaan osaamiseen ja suorituskykyyn eivät ole balanssissa.

Blogi

Esimies: perehdytä, älä erehdytä!

Aloitit juuri uudessa työtehtävässä ja jo muutaman päivän jälkeen tunnet itsesi todella yksinkertaiseksi. Et selviä helpoistakaan tehtävistä, kuten ruokalan löytämisestä, etkä tiedä keneltä kysyä apua.

Blogi

Opiskeleminenko vie aikaa? Katinkontit!

Moni lykkää koulutuksiin hakeutumista, koska niille ei löydy tilaa kalenterista. Rastorin Oulun yksikön johtaja, koulutusjohtaja Aulikki Ohtamaa-Panu huomasi, että hänen työpäiviinsä opiskeleminen tuo aikaa, ei suinkaan vie sitä. Näillä vinkeillä voit oppia tehostamaan ajankäyttöäsi.