Account Manager -RekryKoulutus LänsiAuto Oy

Tartu tilaisuuteen työllistyä kasvavaan ja kehittyvään autoalan konserniin!

Haluaisitko työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä autoalan konsernissa? Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä LänsiAuton pääkaupunkiseudun eri liikkeisiin, yritysmyyntiin tai keväällä 2019 Espooseen avattaviin uusiin autotaloihin. Rekrykoulutuksen tavoitteena on kouluttaa LänsiAutolle 16 uutta Account Manageria, jotka vastaavat myynnistä hänelle nimetyille yksityis- ja yritysasiakkaille.

Kenelle koulutusohjelma on tarkoitettu?

Koulutus on suunnattu myyntitehtävissä työskennelleille ja/tai autoalan myynnistä kiinnostuneille alanvaihtajille. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös vastavalmistuneille. Sinulla tulee olla ammattikorkeakoulutasoinen kaupallinen tutkinto sekä sujuva suomen kielen taito, muu kielitaito on eduksi. Koulutukseen hakemisen edellytys on, että olet työtön tai työttömyysuhan alainen. LänsiAuto rekrytoi koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja Account Managerin työtehtäviin soveltuvat koulutuksen jälkeen.

Aikataulu ja toteutus

Koulutus alkaa 14.1.2019 ja päättyy 6.6.2019. Se sisältää sekä koulutuspäiviä että työssäoppimista. Työssäoppimispäivinä osallistujat työskentelevät LänsiAuton määrittelemissä tehtävissä ja soveltavat koulutuspäivissä saamaansa opetusta. Lisäksi koulutukseen sisältyy etätehtäviä, jotka suoritetaan ennen aiheen lähikoulutuspäivää tai ne voivat olla lähikoulutuspäivien jälkeen suoritettavia oppimista täydentäviä ja syventäviä tehtäviä. Opiskelu on hyvin työelämälähtöistä.

Koulutuspäivien sisältö:

 • Account Managerin rooli muuttuvassa autokaupassa
 • Asiakassuhteiden aktiivinen ylläpito
 • Vuorovaikutustilanteet myynti- ja asiakaspalvelutyössä
 • CRM –järjestelmän hyödyntäminen asiakaslähtöisen myyjän työvälineenä
 • Asiakaskontaktointi puhelimella, puhelintyöskentely ja neuvottelutaidot
 • Ratkaisumyynti autokaupassa, myyntiprosessit ja myynnin perustekniikat
 • Oman myyntityön johtaminen, tavoitteet ja suunnitelmallisuus
 • Kaupan päättäminen
 • Autoliiketoiminnan talous
 • Vaihtoauton hinnoittelu/vaihtoautoprosessi
 • Kuluttajasuojan perusteet, reklamaatioiden käsittely
 • Kauppa- ja osamaksusopimukset
 • Rahoitus/Leasing/Vakuutukset

 

Näin haet:

Hakuaika: 5.11. - 3.12.2018
HUOM! Valintaprosessi käynnistyy heti hakuajan alussa, joten hakemuksen lähettämistä ei kannata pitkittää.

 1. Täytä hakemus TE-toimiston verkkosivuilla tästä TAI jätä paperihakemus lähimpään TE-toimistoosi (koulutusnumero 681735) . Muista perustella hakemuksesi hyvin!
   
 2. Hakuprosessin nopeuttamiseksi täytä osaamisprofiilisi myös Rastorin omaan rekrytointijärjestelmään tästä.


Koulutusvalinnat järjestetään kolmessa vaiheessa. Ensin tehdään esivalinta hakemusten perusteella. Jatkoon valitut kutsutaan Nesenta Oy:n järjestämään haastatteluun. Tämän jälkeen lopullinen valinta tehdään LänsiAuto Oy:n haastattelujen perusteella. Haastattelut alkavat jo ennen hakuajan päättymistä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja valintaprosessista sekä koulutussisällöstä antavat Inka Sihvola p. 040 520 5855 sekä Marjo Heijari p. 050 52 4250

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat työlinjan koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma - pe klo 9.00 - 16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto.fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka työllistää yli 560 työntekijää. LänsiAuton palveluvalikoima on oman toimialansa laajin, automyynti- ja korjaamopalvelujen lisäksi palvelutarjontaan sisältyvät maahantuonti-, leasing- ja vuokraamopalvelut. LänsiAuton tavoitteena on olla sekä asiakkaidensa että päämiestensä paras ja keskeinen kumppani omalla toimialallaan.

Account Manager -RekryKoulutus LänsiAuto Oy -esite