Tietoa meistä

Rastor on ainoa aidosti valtakunnallisesti toimiva koulutus- ja valmennusorganisaatio, jonka tavoitteena on parantaa työelämälähtöisten asiakasratkaisujensa avulla asiakkaan organisaation suorituskykyä. Rastorilla on myös tutkinto-oikeudet lähes 30 ammatti- ja erikoisammattitutkintoon.

Valtakunnallinen kouluttaja

Rastor toimii koko Suomen alueella; omat toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Kattava yli 300 asiantuntijan muodostama verkostomme varmistaa laadukkaan, työelämälähtöisen ja aina ajan hermolla olevan ammattitaitoisen koulutuksen.

Rastorissa voit suorittaa sekä tutkintoon valmistavaa että ei-tutkintoon johtavaa lisäkoulutusta. Rastorilla on tutkinto-oikeudet lähes 30 ammatti- ja erikoisammattitutkintoon ja vuosittain tutkinnon suorittaa Rastorissa yli 1000 henkilöä. Rastorin tunnetuin tuote on tekniikan erikoisammattitutkinnon sisältävä Työteknikko-koulutus, jota on toteutettu jo yli 60 vuoden ajan.

Rastor järjestää käytännönläheistä, joustavaa ja räätälöitävää koulutusta, joka suunnitellaan aina opiskelijan ja hänen organisaationsa nykyisten ja tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Kaiken perustana on henkilökohtaistaminen, jolla varmistetaan juuri oikean tason koulutus ja mahdollinen sopiva tutkinto. Opiskelua suunniteltaessa otetaan huomioon mm. oppimisvalmiudet, työkokemus ja muu aiemmin hankittu osaaminen. Jokaisen opiskelijan opinto- ja tutkinnon suorittamispolku on yksilöllinen ja kesto riippuu mm. aikaisemmasta osaamisesta. Ammatillisessa tutkinnossa henkilö osoittaa ammattitaitonsa Opetushallituksen vahvistamien tutkinnonperusteiden mukaisesti ja saa tutkinnon suorittaessaan virallisen tutkintotodistuksen.

 

 

 

Hyvät ihmiset muodostavat Rastorin liiketoiminnan ytimen. Yrityksen osaamisverkostoon kuuluu:

  • Yli 70 omaa ammattilaista
  • 300 kotimaista asiantuntijaa
  • Yli 10 yhteistyöoppilaitosta
Rastor ja Markkinointi-instituutti ovat yhdistäneet voimansa

Yhdessä vastaamme entistä paremmin suomalaisen työelämän osaamisen kehittämisen tarpeisiin sekä laajennamme tarjontaa valtakunnallisesti. Kahden koulutuksenjärjestäjän yhteenlaskettu liikevaihto on 22,4 M€, henkilöstömäärä on yli 160 ja palvelemme asiakkaita koko Suomessa.  Yhteiset ja nykyaikaiset koulutus- ja toimitilat avattiin Espoon Tapiolassa elokuussa 2017. 

Lue tästä Rastorin yleisesite verkkoversiona tai lataa esite pdf-tiedostona.

Katso myös videomme mm. työteknikon koulutuksesta, tutkintojen suorittamisesta ja erilaisten oppijoiden hankeprojektista videokanavallamme Youtubessa.

Tietoa meistä

Ota yhteyttä, olemme sinua varten

Miettinen, Kirsti
Kirsti Miettinen 050 384 1762