Näin löydät meille - Rastor Espoo

Toimipisteemme löytyy osoitteesta Revontulentie 7, 02100 Espoo (Keskinäisen Työeläkevakuutusyhtiö Elon talo).

Tervetuloa Rastoriin! Tiloissa toimimme yhdessä Markkinointi-instituutin ja Kasvutoimisto Kairoksen kanssa.

Koulutustilamme ovat avoinna ma–pe 8.00–16.00. Käytä saapuessasi Markkinointi-instituutille merkittyä sisäänkäyntiä, joka sijaitsee rakennuksen eteläpäädyssä. Ethän käytä sisäpihalla olevaa rakennuksen pääovea, joka on Elon sisäänkäynti.

Ilmoittaudu saapuessasi nimelläsi aulapalvelussa, josta saat kulkukortin tiloihin.

Koulutustilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Vaatenaulakot ja säilytyslokerot ovat aulan läheisyydessä. Jos tarvitset säilytystilaa matkalaukulle, kysy saapuessasi aulapalvelusta.

Alueen kartasta näet tarkemmin sijaintimme ja sisäänkäyntimme. Google Maps -kartasta pääset tutustumaan ympäristöön.

Saapuminen julkisella liikenteellä, autolla ja polkupyörällä

Revontulentie 7:n lähialueella on voimassa aluepysäköintikielto, eli pysäköinti ei pääsääntöisesti ole sallittu kaduilla. Suosittelemme pysäköintiä lähialueen parkkihalleihin, mm. Q-Park Tapiola Park ja P-Länsikulma. Pysäköinti Rastorin toimipisteen edessä olevalla parkkipaikalla on kielletty.

Helsingin keskustasta pääset Rastorin Espoon toimipisteeseen monilla HSL:n liikennöimillä seutubusseilla sekä metrolla. Bussit lähtevät Kampin linja-autoasemalta. Voit suunnitella reittisi käyttämällä HSL:n Reittiopasta. Saapumisohjeen Tapiola Parkista ja metrolta toimipisteeseemme löydät tästä >>

Polkupyörän voit jättää säilytykseen koulutuspäivän ajaksi rakennuksen takapihalla sijaitsevaan pyöräkatokseen.