RastorBooster - Startup-yritysten valmennusohjelma

Hyödynnä asiantuntija- ja sparraustukea tuotteistukseen, kaupallistamiseen ja liiketoimintasi terävöittämiseen

Haluatko hyödyntää asiantuntija- ja sparraustukea tuotteistamiseen ja kaupallistamiseen? Kaipaako liiketoimintasi terävöittämistä?

Rastor pilotoi uudenlaista valmennuspalvelua RastorBooster -hankkeen kautta. Hankkeen tavoitteena on nopeuttaa terveys- ja hyvinvointitoimialalla toimivien startup-yritysten uusien liiketoimintamallien ja -innovaatioiden kaupallistamista.

Ohjelma soveltuu sinulle mikäli haluat hyödyntää asiantuntija- ja sparraustukea tuotteistamiseen ja kaupallistamiseen sekä liiketoiminnan terävöittämiseen. Valmennuksen tavoitteena on myös oppia hyödyntämään kotimaista ja kansainvälistä yhteistyökumppaniverkostoa sekä syventää yhteistyötä yrityksiä tukevien toimijoiden kanssa liiketoiminnan kehittämiseksi. RastorBooster on osittain TEKES:n rahoittama hanke.

Aika: 30.5. – 25.9.2017, 7 valmennuspäivää sekä sijoittajaesittelypäivä.
Paikka: Oulu
Hinta: Pilottiohjelma on osallistujille maksuton.

Ohjelma toteutetaan monimuotovalmennuksena, joka koostuu valmennuspäivistä ja tavoitteellisesta, itsenäisestä työskentelystä sekä teemoitetuista workshopeista.

Valmennukseen otetaan maksimissaan 10 henkilöä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Antti Vasela p. 0400 294 433 antti.vasela@rastor.fi

Heidi Kemppainen p. 040 669 4629 heidi.kemppainen@rastor.fi

Satu Puhakka p. 0400 560 700 satu.puhakka@rastor.fi

Valmennusohjelman esite

Esitteeltä löydät RastorBooster Startup-yritysten valmennusohjelman valmennusjaksojen aikataulut sekä muuta lisätietoa valmennusohjelmasta.