Aikuiskoulutus

Aikuiskoulutuksessa voit omaehtoisesti kouluttautua sekä tutkintoon valmistavassa koulutuksessa että hakea lisäoppia ammatillisessa täydennys – tai lisäkoulutuksessa.

 Aikuiskoulutusta voi usein suorittaa kokopäiväisenä opiskelijana tai esimerkiksi päivä – tai iltaopiskeluna. Rastorin koulutuksissa lähipäiviä on yleensä noin kerran kuukaudessa ja niiden välissä opiskelu syventyy jokapäiväisessä työssä. Hankittu oppi siirtyy heti käytännön toimiin.

Rastorin aikuiskoulutustarjonta on laaja. Perinteisesti suurin osa koulutuksista on ollut tutkintoon valmistavaa mutta rinnalla on jo kymmeniä vuosia ollut myös muita koulutusmahdollisuuksia. Tunnetuimpana Tekniikan erikoisammattitutkinnon sisältävä mutta laajempi Työteknikon koulutus.

Opiskelua varten on mahdollista saada erilaisia tukia sekä valtion tarjoamia takauksia. Autamme mielellämme erilaisten rahoitusjärjestelyjen selvittämisessä ja hankkimisessa. Olemme rahoitusvaihtoehtojen moniosaaja ja pystymme järjestämään niin oppisopimuskoulutusta, valtion tuella järjestettävää koulutusta kuin yritysten omaan rahoitukseen perustuvia valmennuksia.

Kaikki alkavat koulutuksemme >>

Aikuiskoulutus

Oppiminen on elinikäinen prosessi. Me jos kuka tiedämme sen. Yli 70 vuoden kokemuksella

Selkinen, Marjo
Marjo Selkinen 040 547 4731