Blogi

Yrittäjä – olethan läsnä digissä?

15.9.2017 | Maija Helin

Onko yrityksellä varaa olla omistamatta verkkosivuja nykyään? Olla löytymättä Googlesta? Väittäisin, että ei. Kuitenkin on vielä paljon yrityksiä, joilla ei ole www-sivuja, verkkokauppaa tai sosiaalisen median kanavia. Vaikuttaa uskaliaalta ratkaisulta tulevaisuuden liiketoiminnan kannalta.

Avaa suusi, siitä voi seurata yllätyksiä

Savusaunan löyly sihahtaa pehmeästi. Istumme kolme naista, lapsuuden ystäväni ja minä saunan lauteilla miettimässä maailman menoa. Keskustelu polveilee lapsuusmuistojen, mökin remppaamisen ja botox-hoitojen välimaastossa. Toinen ystävistäni nostaa jossain vaiheessa esille työnsä paineet, motivaation puutteen ja esimiestyön haasteet.

Sisua ja hiirenkorvia

26.4.2017 | Liisa Nieminen

Rastor perustettiin 1942 RAtionalisoimaan, STandardisoimaan ja ORganisoimaan suomalaista teollisuutta sotakorvausten maksamisen mahdollistamiseksi. Sisulla mentiin ja korvaukset saatiin maksettua. Pakon edessä teollisuus nousi, kasvoi ja alkoi kukoistaakin. Keksittiin uusia ja parempia tapoja tehdä asioita, vaikka innovoinnista ei kukaan ollut kuullutkaan.

Digitalisaatio – hyödynnämmekö sen mahdollisuudet?

19.12.2016 | Tiina Bergholm

Digitalisaatio on monelle tuttu sanana, mutta yhä useampi on saanut siitä jo yliannostuksen. Harva kuitenkaan tietää oikeasti, mitä se tarkoittaa. Rastorin Digitransformaatio, osaatko johtaa sitä? -koulutuspäivällä asiantuntijamme Heikki Halme tiivisti sen mielestäni hyvin: ”Digitalisaatio on kyky toimia tässä ajassa uudella tavalla.” Kyse ei ole siis tekniikasta, eri tietokonejärjestelmistä, sovelluksista tai itse työkaluista tai välineistä. Kyse on jostain paljon isommasta.

Sivut