Kokemuksia yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta

”Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto toi tuoretta näkökulmaa työhöni. Sain tietynlaista itsevarmuutta, ja nyt uskallan tarkastella omaakin toimintaani kriittisemmin.” Heidi Sarmas, talous- ja henkilöstöpäällikkö, Ursuk Oy

Ensin harppaus Aurajoen ja Saaristomeren aalloille, siitä eteenpäin valtamerelle ja ympäri maailman kohti globaaleja markkinoita. Ursuk Oy, sukellus- ja pelastuskuivapukujen valmistaja, sukellustarvikkeiden maahantuoja ja tukkukauppa, on kasvanut vauhdilla 50 vuoden aikana. Miten työntekijät ovat pysyneet menossa mukana?

Yrityksen kasvu tarkoittaa isompaa henkilöstömäärää. Kun johdettavien määrä kasvaa, johdonmukaisuus sekä reilu ja tasapuolinen päätöksenteko ovat entistä tärkeämpiä.

– Lähdin suorittamaan yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa saadakseni eväitä henkilöstön johtamiseen. Olin ollut vasta vuoden nykyisessä asemassani. Aiemmin työurani oli keskittynyt enemmän taloushallinnon tehtäviin. Tämän koulutuksen jälkeen olemme kouluttaneet työntekijöitä laajemminkin, kertoo Ursuk Oy:n talous- ja henkilöstöpäällikkö Heidi Sarmas.

Lue koko juttu Rastories-verkostolehtemme 1/2017 numerosta.

Lisätietoja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta >>