Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkija, LVV

Oletko kokenut LVI-talotekniikka-alan asiantuntija?

Haluatko olla mukana saneeraushankkeissa ja tuottaa oikeaa tietoa rakennuksien lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kunnosta? Toimitko jo kuntotutkimuksen alalla, mutta sinulla ei ole ulkoisen tahon myöntämää pätevyyttä? Oletko valmis hankkimaan lisäosaamista ja lisäarvoa? Osaatko esitellä kuntotutkimusraportin asiakkaallesi?

Lämmitys-, vesi- ja viemäriverkoston kuntotutkija on erikoistunut selvittämään rakennuksen verkostojen kuntoa. Kuntotutkija on tärkeä yhteistyökumppani, kun harkitaan taloteknisiä saneeraustoimia. Tärkeimpiä asiakkaita ovat taloyhtiöt, isännöintitoimistot sekä kiinteistöjen omistajat. Taloteknisiä saneerauksia tehdään vuosittain noin 20000 kappaletta.

Rastor järjestää yhteistyössä Suomen LVI-Liiton kanssa Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkija -koulutusohjelman, joka käynnistyy 14.9.2017. Koulutus koostuu 6 lähipäivästä ja etätehtävistä. Lähipäivien aikana käydään läpi kuntotutkimuksen tekeminen, ja etätehtävien avulla harjoitellaan työn tekemistä käytännössä. Koulutusohjelmaa varten on hankittava oma kuntotutkimuskohde, jonne tehdä koulutuksen läpäisyvaatimuksena oleva kuntotutkimus ja raportti. Laskennallinen laajuus koulutukselle on 4,5 OP. Koulutusohjelman jälkeen voi hakeutua FISE pätevyystenttiin.

Koulutuksen hinta ja paikka

Koulutus järjestetään Rastor Oy:n uusissa tiloissa Revontulentie 7, Espoo. Koulutuksen hinta Suomen LVI-liiton jäsenille on 1890 € ja ei-jäsenille 2520 € (hintoihin lisätään alv 24 %). Hinta ei sisällä ohjelmaan merkittyjä tarjoiluja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Mikäli peruutus tulee tämän jälkeen, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Koulutukseen mahtuu enintään 20 osallistujaa, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu heti mukaan! Lisätietoja sekä kurssin ohjelman löydät täältä.

Lisätietoja myös: Antti Heinonen, antti.heinonen@sulvi.fi, p. 09 5660 0911 tai Jonna Hoikka, jonna.hoikka@sulvi.fi, p. 09 5660 0913

Tiivis tai laaja toteutus – valintasi mukaan

Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkija -koulutuksen jälkeen voit jatkaa opintojasi Työteknikon koulutusohjelmalla. Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä, työhönsoveltamistehtävillä ja tenteillä. Laajimmillaan koulutuksessa suoritetaan koko työteknikon koulutusohjelma, johon sisältyy  LVV-kuntotutkimusalan ammattiaineosuuden lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä tekniikan erikoisammattitutkinto sekä yleisaineita. Työteknikon koulutusohjelma koostuu noin 30 koulutuspäivästä, jotka jakaantuvat noin 2,5  vuodelle.

Lisätietoja Työteknikon koulutusohjelmasta: Heidi Pousár, heidi.pousar@rastor.fi, p. 040 725 5557